Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayrak çağrısına İstanbul’dan yanıt
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasında yaptığı “Bayraklarla evlerimizi donatalım” çağrısı ülke genelinde karşılık buluyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasında yaptığı “Bayraklarla evlerimizi donatalım” çağrısı ülke genelinde karşılık buluyor.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de bu çağrıya kayıtsız kalmadı. Oğlu Kağan Özdemir ile birlikte evlerinin balkonuna Türk bayrağını asan Özdemir, anlamlı kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını hatırlatan İl Başkanı Özdemir şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Oğlum Kağan, balkonumuza şanlı bayrağımızı gururla astı. Bu topraklara olan sevgimizi, birliğimizi ve inancımızı ay yıldızla gösteriyoruz. Kağan’larımız, Ayşe’lerimiz, Can’larımız, Zeynep’lerimiz… Şimdi hep birlikte bayraklarımızı asalım, hürriyet ve istiklal sancağımız gururla dalgalansın.”
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’in paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi görürken, İstanbul’da da çok sayıda vatandaş evlerini ve işyerlerini bayraklarla süslemeye başladı.
ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
-
1
Özlem Koldaş’tan Soner Olgun Şarkısı
-
2
ZAFER PARTİSİ; “BAYRAM İKRAMİYESİ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TUTARINDA VERİLMELİ”
-
3
EREN YEŞİLYURT’TAN YENİ TEKLİ: “SUSMAZ KONUŞUR”
-
4
USKD, Sıfır Atık Yönetimi'ne Dikkat Çekti
-
5
Belgrad’da Türk Sanatı Rüzgârı
-
6
Aliaport’ta Bayrama Özel Seferler Başlıyor
-
7
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Aliağa’da Anıldı
-
8
Mamak’ta İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
-
9
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN JANDARMA,KOMANDOLAR VE GÜVENLİK KORUCULARI İLE İFTARDA BULUŞTU
-
10
Gemlik’te Yollara Asfalt ve Taş Parke
-
11
Gemlik’te Marketlere Zabıta Denetimi
-
BIST 100
16054,87%-1,43
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,72% -0,41
-
GRAM ALTIN
7229,96% 0,34
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00



