DANSÇILARIMIZ VARŞOVA’DA GÖZ KAMAŞTIRDILAR…

İtalya’nın ardından takım halinde Dünya ikincisi olan dansçılarımız, 16 altın, 17 gümüş ve 13 bronz olmak üzere 46 madalya aldılar.

Türk Dünyasından Haberler 13.11.2022 15:10:00 0
DANSÇILARIMIZ VARŞOVA’DA GÖZ KAMAŞTIRDILAR…

İtalya’nın ardından takım halinde Dünya ikincisi olan dansçılarımız, 16 altın, 17 gümüş ve 13 bronz olmak üzere 46 madalya aldılar.

86 yarışmacımızın katıldığı şampiyonaya Hollanda’dan katılan Taner Tabak Dünya Şampiyonu oldu.

Afbeelding met persoon, poseren, groep, staand Automatisch gegenereerde beschrijving

İlhan KARAÇAY yazdı:

Varşova’da yapılan Dünya Dans Şampiyonası’na, Türkiye Dans Sporları Federasyonu adına katılan 86 dansçımız, 16 Altın, 17 Gümüş ve 13 Bronz madalya kazanarak, İtalya’nın ardından ikinci oldular.

Afbeelding met tekst, whiteboard Automatisch gegenereerde beschrijvingYarışmaya yurt dışından Türkiye adına katılan Taner Tabak bir dalda Dünya şampiyonu olurken, bir başka dalda da Dünya üçüncüsü oldu. Hollanda’da yaşayan Taner Tabak’ı üstte ve altta görüyorsunuz.

Afbeelding met podium Automatisch gegenereerde beschrijving

Uzaklardan takip ettiğim şampiyonaya, adlarını öğrenebildiğim şu dansçılar katıldılar:
Bora Güldemir, Yiğit Alp Işındere, Coşkun Caner ErdilNersev Ege, Okay Bekir Baran, Yalçın Eyüp Yiğit, Alp Alperen, Hürcan Bora, Mustafa Tura, Melik Bal, Emek Yeter, Büşra Yeter, Efe Yetiştiren, Emre Şen, Kaan Alpsakallı, Elis Sermaye, Simay Atamtürk, Beren Barlasoğlu, Karel Biran ve Taner Tabak.

Afbeelding met tekst, persoon, mensen, poseren Automatisch gegenereerde beschrijving

Antrenörleri Metehan Güneş, Uğur Demircioğlu ve Buğra Batuhan Siperoğlu yönetiminde şampiyonaya hazırlanan 86 yarışmacıdan 46’sının, altın, gümüş ve bronz madalya kazanmaları ve İtalya’nın ardından Dünya İkincisi olmaları takdirle karşılandı.

Afbeelding met tafel Automatisch gegenereerde beschrijvingŞemada şampiyonada ülkelerin kazandığı madalya durumunu görüyorsunuz

Afbeelding met kleding, persoon, gordijn, poseren Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Şampiyonaya katılan genç kızımız Simay Atamtürk göz kamaştırdı

İstiklal marşımızı, ay yıldızlı bayrağımız ve kazandıkları kupalar eşliğinde 46 kez okutan sporcularımızdan bazılarının isimleri ve durumları altta:

 


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22