DARGEÇİT İLÇESİNDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER MARDİN?DE MİSAFİR EDİLDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ??Değerimiz Öğretmenimiz?? adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenleri hafta sonları bir günlüğüne Mardin?de misafir edildiği ??Misafirimiz Öğretmenimiz?? projesi kapsamında Dargeçit Karabayır

Mardin 11.03.2018 11:09:16 0
DARGEÇİT  İLÇESİNDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER MARDİN?DE MİSAFİR EDİLDİ

  Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  ‘’Değerimiz Öğretmenimiz’’ adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenleri  hafta sonları bir günlüğüne Mardin’de misafir edildiği ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında Dargeçit Karabayır İlkokulu/Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenler Mardin’de ağırlandı.

 

 

      Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, Dargeçit ilçemiz Karabayır İlkokulu/Ortaokulu/ İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenlerimizle Artuklu Öğretmenevinde kahvaltıda bir araya geldi.

 

 Kahvaltıda öğretmenlerle sohbet eden İl Müdürü Yakup SARI, yapılan güzel faaliyetler için öğretmenleri tebrik ederek onlara teşekkür belgesi verdi.

 

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, misafir öğretmenlere Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa YAMAN’ın hediyelerini takdim etti.  Kahvaltının ardından öğretmenlere  Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdirildi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor