DARGEÇİT İLÇESİNDE VATANDAŞLAR,VALİ TAŞKESEN`DEN HUZUR İSTEDİ

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen,Mardin`in Dargeçit ilçesine ziyarette bulunarak, saldırıya uğrayan giyim mağazası sahibi Mahfuz Aksoy?u ziyaret ederek,Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Mardin 14.02.2015 01:08:20 0
DARGEÇİT İLÇESİNDE VATANDAŞLAR,VALİ TAŞKESEN`DEN HUZUR İSTEDİ

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen,Mardin'in Dargeçit ilçesine ziyarette bulunarak, saldırıya uğrayan giyim mağazası sahibi Mahfuz Aksoy’u  ziyaret ederek,Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İncelemelerde bulunmak üzerem Mardin ili  Dargeçit ilçesine giden Vali Mustafa Taşkesen, DSİ 16. Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

                Vali Taşkesen, DSİ 16. Bölge Müdürlüğünde Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Dargeçit Kaymakamı İbrahim Gencer, Mardin İl Jandarma Komutanı Alaaddin Karsavuran, Mardin İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve DSİ Ilısu Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

                 Toplantı sonrası geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayan giyim mağazası sahibi Mahfuz Aksoy’u ziyaret eden Vali Taşkesen, iş yeri sahibi ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

                 Çarşıda Dargeçitli vatandaşlar ve gençlerin sıcak ilgisiyle karşılanan Vali Taşkesen’e ilçede yaşanan huzursuzluk ve sorunlarla ilgili görüş ve talepler iletildi. Huzur ortamının tüm vatandaşlar için bir hak olduğunu, kamu kurumlarının da bununla ilgili yoğun çaba harcadığını söyleyen Vali Taşkesen, huzur ve güven ortamının tesis edilmesinde sivil toplum kuruluşları da dahil tüm kesimlerin elini taşın altına koymasının önemini vurguladı.

                  Son olarak Kaymakamlık ve Adliye ziyaretlerinde bulunan Vali Taşkesen, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19