DARGEÇİT BELEDİYE BAŞKANI AKSOY YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Mardin'in Dargeçit ilçesinde ,Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, yapımı hızla devam eden Bilgi Evi-Kütüphane ve Gençlik merkezi projelerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Mardin 6.12.2021 15:50:00 0
DARGEÇİT BELEDİYE BAŞKANI AKSOY YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Mardin'in Dargeçit ilçesinde ,Belediye Başkanı  Mehmet Cüneyt Aksoy, yapımı hızla devam eden Bilgi Evi-Kütüphane ve Gençlik merkezi  projelerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Bilgi Evi-Kütüphane ile Gençlik Merkezi projelerinin yapımının tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Başkan Aksoy, Dargeçit’te değer katacak projeleri kazandırıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

İnceleme esnasında proje çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Aksoy “Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz çalışarak, iyi koşullarda yaşanan bir Dargeçit inşası için tüm arkadaşlarımızla mücadele ediyoruz. Gönül belediyeciliği ile hizmet belediyeciliğinin yansıması olarak vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışıyoruz. Projelerimizi hızla tamamlamanın gayreti içindeyiz” dedi

Projelerin yükselmeye devam ettiğini belirten Başkan Aksoy, “İlçemizde devam eden 2 büyük projemizi yerinde inceleyerek hem gözlemlerde bulunduk hem de ilgili arkadaşlarımızdan projelerin son durumu hakkında bilgi aldık. Projelerimizi genel olarak değerlendirdiğimizde her noktada çok kıymetli hemşehrilerimizin hayatına dokunacak özellikler var. Sanat var, kültür var, spor var kısacası yaşam var.Allah’ın izniyle ekiplerimizle birlikte projelerimizi kazasız belasız tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” İfadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00