DAVUT DÜNDAR`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mardin Genç İş Adamları Derneği (MARGİAD) Yönetim Kurulu üyesi ve TUGİK Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mardinli İş Adamı Davut Dündar Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mardin 24.06.2017 10:34:52 0
DAVUT DÜNDAR`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mardin Genç İş Adamları Derneği (MARGİAD) Yönetim Kurulu üyesi ve TUGİK Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mardinli İş Adamı Davut Dündar  Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Davut Dündar mesajında;

 

''Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Özellikle yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini almalıyız.

 

Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır. Toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime, insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var.

 

Bu anlamda bayramlar milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberliğimizi en içten duygularımızla gösterdiğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik eder, başta milletimiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00