DAVUTOĞLU SİNCAN MİTİNGİ İLE SEÇİM KAMPANYASINI SONLANDIRACAK

Başbakan olduktan sonra 4?üncü kez Sincan?a gelmeye hazırlanan Davutoğlu, seçimden bir gün önce Sincan Kent Meydanı?nda Ankaralılarla buluşacak. Davutoğlu Sincan mitingi ile seçim kampanyasını sonlandıracak.

Siyaset 26.10.2015 15:39:49 0
 DAVUTOĞLU SİNCAN MİTİNGİ İLE SEÇİM KAMPANYASINI SONLANDIRACAK

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Ankara mitinginde vatandaşlara Sincan’dan seslenecek. Başbakan olduktan sonra 4’üncü kez Sincan’a gelmeye hazırlanan Davutoğlu, seçimden bir gün önce Sincan Kent Meydanı’nda Ankaralılarla buluşacak. Davutoğlu Sincan mitingi ile seçim kampanyasını sonlandıracak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Sincan’a geliyor... 1 Kasım seçimleri öncesi mitinglerine hız kesmeden devam eden Başbakan Davutoğlu, büyük Ankara mitingi için Sincan’ı tercih etti. Başbakan Davutoğlu, 31 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Sincan Kent Meydanı’nda gerçekleşecek mitingle Ankaralılarla bir araya gelecek. 

LİDERLERİN ADRESİ SİNCAN

2009 yılından bugüne yaptığı Ankara mitinglerinde Sincan’ı tercih eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu da büyük buluşmalar için Sincan’ı adres gösterdi.

Sincanlıları bu büyük coşkuya ortak olmaya davet eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu Sincan’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Başkan Tuna şunları söyledi:

“BÜYÜK BİR ONUR...”

“Başbakanımızın bir kez daha Sincan’ımıza teşrif edecek olması bizleri oldukça sevindiriyor. Sincanlı kardeşlerimiz bu büyük buluşmalara yoğun ilgi gösteriyor. Ben Belediye Başkanı olduktan sonra şimdiki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu tür Ankara birlikteliklerinde hep Sincan’ı tercih etti. Bu gerçekten bize büyük bir onur verdi. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da Sincan tercihi hem beni hem ilçemiz sakinlerini ziyadesiyle mutlu etti. Halkımızla bir araya geldiğimiz toplantılarda zaman zaman vatandaşımız Başbakanımız ile görüşmek istediğini belirtiyor. Başbakanımız ile görüşmek isteyen tüm vatandaşlarımızı 31 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Sincan Kent Meydanı’na davet ediyorum.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10899,3%0,04
  • DOLAR

    32,17% 0,04
  • EURO

    34,91% 0,30
  • GRAM ALTIN

    2454,52% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3999,16% 0,00