DEKİNSAN GRUP MARDİN`DE İKİNCİ OKULU DA EĞİTİME AÇTI

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa YAMAN`ın ve il Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI`nın katılımı ile Dekinsan Grup adına kurucu iki ortaktan biri olan hayırsever iş adamı Hasan KELEŞOĞLU tarafından Artuklu İlçesinin Sakalar Mahalle

Mardin 9.10.2019 08:37:30 0
DEKİNSAN GRUP MARDİN`DE İKİNCİ OKULU DA  EĞİTİME AÇTI

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa YAMAN'ın ve il Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI'nın katılımı ile Dekinsan Grup adına kurucu iki ortaktan biri olan hayırsever iş adamı Hasan KELEŞOĞLU tarafından Artuklu İlçesinin  Sakalar Mahallesinde özel Projeli 9 derslikli İlk/Ortaokul olarak inşa edilen okullun açılışı yapıldı.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar

Dekinsan Grup adına kurucu iki ortaktan biri olan Hayırsever İş Adamı Hasan KELEŞOĞLU okulun açılışın yaptığı konuşmada "'Doğduğum ve yetiştiğim topraklara vefa borcunu ödemek ve bölge eğitimine bir nebze katkıda bulunabilmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

 


Dekinsan Yönetim Kurulu Üyesi Arda Keleşoğlu ise, hayatın her döneminde okulun önemli yeri olduğunu belirterek, “Güzel değerlere hizmet edecek yeni nesillere umut oldukları için Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’a, kurum müdürleri ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ederim. Okulumuzun köyümüze değer katıp çok faydalı olacağına hiç şüphem yoktur. Okulumuz, köyümüz ve ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü  Yakup SARI; "Bir ülkenin kendini nasıl tanımladığını ve kendisine nasıl bir gelecek hazırladığını en önemli göstergelerinden birisi eğitimdir. Çağımızda ülkeler arasında bilgi ve teknoloji toplumu olmak rekabette üstünlük sağlamak amaçlıyla amansızca bir yarış vardır. Ülkemizin de bu yarışta başarılı olmasını ve çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkabilme için iyi bir eğitim sisteminden ve bulunun başarılı bir şekilde uygulanmasından geçer. Birinci önceliğimiz öncelikle iyi insanlar ve mutlu bireyle yetiştirmek. Biz iyi ve mutlu insanlar yetiştirdiğimiz zaman akademik başarı bununla beraber gelecektir."

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Polat Karahan dahil, ayakta duran insanlar

İl Milli Eğitim Müdürü  Yakup SARI Hayırsever Hasan KELEŞOĞLU'na eğitime verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

 

Törende bir konuşma yapan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa YAMAN, eğitime yatırım yapan hayırsever işadamlarını tebrik ederek, devlet- millet işbirliği ile ülkemizde son zamanlarda eğitim, sağlık ve diğer alanlarda önemli hizmet ve yatırımların gerçekleştirildiğini söyledi. KELEŞOĞLU ve KÖSEN ailesine eğitime desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali YAMAN, "KELEŞOĞLU ve KÖSEN ailesi Mardin'de üç okul yaptırıyor. Burada gerçekten örnek bir davranışa imza attılar. Ortaya çok güzel bir okul çıkardılar. Allah kendilerinden razı olsun, okulumuz hayırlı olsun." dedi.

 

Konuşmaların ardından Vali YAMAN, hayırsever işadamları Hasan KELEŞOĞLU ve ortağı Kenan KÖSEN'e eğitime katkıları nedeniyle teşekkür belgesi ve plaket verdi. Açılışın ardından sınıflar ziyaret edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71