DEKİNSAN GRUPTAN BİNLERCE ÇALIŞANINI RAHATLATAN AÇIKLAMA

Dünyanın önemli İnşaat Firmalarından DEKİNSAN Grup Kurucu Ortağı Kenan Kösen yaptığı açıklamada DEKİNSAN Grup olarak Yurt içi ve Yurt dışındaki binlerce çalışanlarının işten çıkarılmayacağını ve Maaşlarını süresinde ödeyeceklerini duyurdu

Gündem 30.03.2020 00:12:33 0
DEKİNSAN GRUPTAN BİNLERCE ÇALIŞANINI RAHATLATAN AÇIKLAMA

 Dünyanın önemli İnşaat Firmalarından DEKİNSAN  Grup Kurucu Ortağı Kenan Kösen yaptığı açıklamada  Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs sadece insan sağlığını tehdit etmiyor. Salgın nedeniyle küresel ekonominin de   zor durumda olduğunu belirterek,DEKİNSAN Grup olarak Yurt içi ve Yurt dışı binlerce  çalışanlarının   işten çıkarılmayacağını ve maaşlarıını  süresinde ödenecğini tahhüt ederiz.

 

Ülkemizde yaşanan Korona Virüs salgını sonrası alınan tedbilrler nedeniyle Bazı markalar bu süreçte işçi çıkarmayacaklarını beyan ederken, bazıları ise işçi çıkartmaması için telkinde bulunuyor. Sonuçta bu süreç geçtiğinde yine aynı ekiple büyüme yaşanacak.

 

 

Türkiyenin önemli İnşaat Firmalarından biri olan DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen , bu zor dönemde hiçbir çalışanı işten çıkarmayacaklarının altını çiziyor. Kösen  “Biz iyi ve kötü günde çalışanlarımızın yanında olmamız gerekiyor. Yurt içinde ve Yurt dışında görev yapan çalışanlarımız için de aynı çaba içindeyiz. Şu an tek önceliğimiz kimsenin işten çıkartılmaması. Unutmayalım ki bu günleri aşarak yine aynı ekiple yolumuza büyüyerek devam edeceğiz” yorumunu yapıyor. Kösen , her şeyi devletten beklememek gerektiğini de söyleyerek, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini aktardı.

 

Başkan Kösen  Baba ocağımız Mardin'de Kaymakamlık bünyesinde  oluşturulan 'Vefa Sosyal Destek' Grubuna ilk etapta 500 bin TL nakdi yardım ve 1000 Koli gıda kolisi hibe edeceklerini açıkladı.Bu sıkıntılı günleri birlik ve beraberliğimizle,çok kısa bir sürede  aşacağımız inanıyor tüm halkımız saygı ve selamlarımızı iletiyoruz''dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00