Della Miles İstanbul`da konser verecek
Whitney Houston ve Michael Jackson ile çalışan Della Miles İstanbul?da
Kariyeri boyunca Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, 15-18 Mart tarihlerinde İstanbul’da bir dizi konser verecek.
İstanbullu müzik tutkunlarına müzik dolu dakikalar yaşatacak olan Della Miles, 15 Mart'ta Beyoğlu Hayal Kahvesi, 16 Mart'ta Kadıköy Sahne, 17 Mart'ta Massk Sahne'de ve 18 Mart'ta Moda Deniz Kulübü'nde hayranları ile buluşacak.
Birçok uluslararası organizasyona imza atan VS CREATIVE menejerlik şirketi VSMNG ile dünyanın önemli isimlerinin menajerliklerini yapıyor. Kadrosunda Julie Erikssen, Doron Raphaeli, Amir Gwirtzman, Tararam gibi önemli isimleri bulunduran VSMNG şimdi de Della Miles ile uzun bir yolculuğa hazırlanıyor.
Volkan Severcan, Della Miles için; “Della Miles, olağanüstü performansı ile sahnede inanılmazı başarıyor. Whitney Houston, Della için “I Will Always Love You” şarkısını kendisinden daha iyi seslendirdiğini söylemiş. Kesinlikle olağanüstü yorumluyor. Ben ve ekibim böyle bir dünya starını temsil ettiğimiz için gurur duyuyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdi. Etkinliğin biletleri Biletix’ten temin edilebilecek.
Della Miles kimdir?
Kariyeri boyunca Whitney Houston, Michael Jackson gibi önemli isimlerle çalışan Della, Alman- Amerikan ortak yapımı olan ve Barack Obama’nın yükselişini anlatan “Hope- Umut” müzikalinde Michelle Obama’yı canlandırdı.
Teksas Houstan’da dünyaya gelen sanatçı ilk müzik deneyimini kilise korosunda gerçekleştirdi. Annesi de müzisyen olan Della Miles müzik kariyerinin yanı sıra Amerika’da Kriminal Hukuk eğitimi de aldı. Hayatında ki müzik aşkı ağır basınca Teksas’tan Los Angeles’a taşındı ve orada birçok prodüktörün ilgisini çekti. Onlarca jingle seslendiren sanatçı Michael Jackson ile “Sisterella” müzikalinde oynamaya başladı ve arkasından da Whitney Houston’ın baş vokalisti oldu. Uzun yıllar Whitney Houston ile birlikte çalışan Della Miles daha sonra ilk kişisel albümü “Uncivilized”(2011) çıkarttı. Bu albümü “Feel Alright Feat”, “Follow Me The D-Tour”, “All My Life”, “Simple Days” albümleri izledi.
ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
-
1
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
2
ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
-
3
ABB’DEN GENÇLERE ÜCRETSİZ MÜZİK STÜDYOSU DESTEĞİ
-
4
Aliağalı Özel Sporcular Türkiye Finallerinde
-
5
Mardin TSO’nun liderliğinde ‘MARLOM Projesi’
-
6
İNCİ TÜRKAY TİYATRO OYUNU “LİSTE” İLE İSTANBUL’DA PERDE AÇIYOR
-
7
Mamak’ta İŞKUR kanalı ile Yapılacak İşçi Alımı Kura Çekimi Yapıldı
-
8
Yazar Hacer Özlem Çiçek’ten yeni kitap ‘Vakti Gelenin Yolu’
-
9
ŞAHSENEM’DEN NEVRUZ’DA İZMİR’E UNUTULMAZ GECE
-
10
DOĞAN BEKİN AKARYAKIT ÜRÜNLERİNDEN ÖTV VE KDV'NİN GEÇİCİ OLARAK KALDIRILMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERDİ
-
11
ikiye on Kala 'dan Çanakkale’de Anlamlı Konser
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,32% -0,33
-
GRAM ALTIN
6439,10% 0,99
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69



