DENİZ BAYKAL HASTANEYE KALDIRILDI

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal Ankara İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.Sol yanını hissizleşme si nedeniyle Hastahaneye kaldırılan Deniz Baykal`ın Beyninde pıhtılaşma olduğunun tespit edilmesi üzerine yoğun bakım ser

16.10.2017 12:24:53 0
DENİZ BAYKAL HASTANEYE KALDIRILDI

 CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal Ankara İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.Sol yanını hissizleşme si nedeniyle Hastahaneye kaldırılan Deniz Baykal'ın Beyninde pıhtılaşma olduğunun tespit edilmesi üzerine yoğun bakım servisinde tedavisine başlandı. 

 

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın gece yarısı yüksek ateş nedeniyle Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Baykal’ın sağlık durumuyla ilgili  yapılani açıklamalarda , Baykal’ın yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldığı , doktorlarının verdiği bilgiye göre üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

 

 Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bahattin Güzel, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada:

"Stent koyduk. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Bilinci açık. Durumunun daha iyiye gideceğini umut ediyoruz. Beyin fonksiyonları yerinde. Kol ve bacağında hafif güçsüzlük var. Bu yapılan işlemin çabuk yapılmasının faydası var. Geç kalınsaydı o güçsüzlüğün giderilmesi daha zor olacaktı. Yoğun bakımdaki tedavimiz sürüyor. Tedavimiz devam edecek. Sol kolu ve sol bacağında kısmi hafif derecede güçsüzlük var. Şu anda cerrahi operasyonluk bir durum yok."dedi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl,  Deniz Bayakal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaretinden sonra Basın mensuplarına yaptığı açıklamada açıklamada, "Antalya milletvekilimiz Deniz Baykal, bugün sabah saatlerinde solunum sıkıntısı, yüksek ateş ve çarpıntı şikayetleri önce bir özel hastaneye kaldırılıyor daha sonra ileri tetkik yapmak üzere İbni-Sina Hastanesine transfer ediliyor. Pıhtı atması sonucu damar tıkanıklığı söz konusu, yapılan anjiyo ile damar açıldı. Pıhtının oluşturduğu sorunlar giderildi. Şu anda yoğun bakıma alıp takip edecekler"  


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00