DENİZLİSPOR'A BİR İŞ ADAMI TARAFINDAN MARDİN MAÇI ÖNCESİ VERİLEN ÇEK GERİ ALINDI
Pazar günü Denizlispor'a Mardinspor karşılaşması öncesi futbolculara ve teknik heyete moral vermek amacıyla verilen 1,5 milyon TL tutarındaki çekin, iş insanı Hamza Kaya tarafından geri alındı.
Pazar günü Denizlispor'a Mardinspor karşılaşması öncesi futbolculara ve teknik heyete moral vermek amacıyla verilen 1,5 milyon TL tutarındaki çekin, iş insanı Hamza Kaya tarafından geri alındı.

Mardin 1969 Spor İle kendi sahasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma öncesinde Denizlili bir iş adamı tarafından Denizlisporlu futbolculara ve teknik heyete moral vermek amacıyla verilen 1,5 milyon TL tutarında çekin bir oyun olduğu ve Maç sonrasında verilen çekin geri alınması akılları karıştırdı. Kimileri Sebat Gençlikspor'un bir oyunu olarak değerlendirdiği olay sonrasında Denizlispor Yönetim Kurulu ve Futbolcularının verecekleri tepki merak ediliyor.
Kulüp yönetimi ise konu hakkında şu ana kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı. Teknik heyet ve oyuncuların bu ani duruma nasıl tepki verdiği önümüzdeki saatlerde netleşecek. Gelişmenin yankıları sosyal medyada da geniş yer bulurken, taraftarlar Denizlispor’dan konuyla ilgili bir açıklama bekliyor.
ARTUKLU HABER AJANSI-SPOR SERVİSİ
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,24% 0,00
-
GRAM ALTIN
6452,56% 3,31
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



