Dergi Sanatçılara Takdim Edildi

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanan dergiler beğeni topluyor.

Polisiye Haberler 30.03.2016 21:37:02 0
Dergi Sanatçılara Takdim Edildi

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanan dergiler beğeni topluyor.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmesine başlatılan Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında bir dergi hazırlanmıştı. 1000 adet olarak hazırlanan dergi 24 sayfadan oluşuyor. Dergiler Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  tarafından başta Bartın esnafına olmak üzere vatandaşlara  ulaştırılıyor. Dergi son olarak Türk Tiyatrosunun unutulmaz sanatçıları arasında gösterilen Defne Yalnız   ve Türk Sineması ‘nın unutulmaz sanatçıları arasında gösterilen Ekrem Gökkaya ‘ya takdim edildi.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri”  isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti.

Bartın İlimiz ve İlçelerinde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen projenin yürütücü ortakları arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bulunuyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00