DERİK İLÇESİNDE ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL KANTİNLERİNE DENETİM

Derik Belediyesine bağlı zabıta ekipleri okul kantinlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi. Ekipler tarafından işletmecilere yönelik temizlik, maske ve mesafe konularında uyarılarda bulunuldu.

Mardin 8.10.2021 11:52:00 0
DERİK İLÇESİNDE ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL KANTİNLERİNE DENETİM

Derik  Belediyesine bağlı zabıta ekipleri okul kantinlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi. Ekipler tarafından işletmecilere yönelik temizlik, maske ve mesafe konularında uyarılarda bulunuldu.

 

Derik Belediyesine bağlı  Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, gerçekleştirilen denetimlerde okul kantinlerinin çalıştırma ruhsatları kontrol edilirken, gıda maddelerinin sağlık koşullarını uygunluğu ve ürünlerin ambalajlarındaki son kullanma tarihleri incelendi. Ekipler uyulması gereken kurallar hakkında kantin yöneticileri ile çalışanlarını  bilgilendirdi.

 

Derik Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki kantinlerde denetim gerçekleştirdi. Öğrenci sağlığının korunması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde hijyen kurallarına dikkat edildi.


İlçe genelindeki okul kantini denetimlerinde gıda ürünleri dikkatli bir şekilde incelenirken yiyecek, içecek ve aperatif olarak öğrencilere sunulan hazır ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi. Zabıta ekipleri öğrencilerin  alışveriş yaptığı kantinlerin temiz tutulması konusunda işletmecilere uyarılarda bulunurken, çalışanların maske ve mesafe kurallarına dikkat etmesi için bilgilendirmede bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36