DEVLET TİYATROLARI YÖNETİMİNDEN ULUSLARARASI SKANDAL

Devlet Tiyatroları Genel Müdür Vekili Necat Birecik ve İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdür Vekili Zafer Karaokay ,Uluslararası bir skandala İMZA ATTI.

Kültür ve Sanat 2.06.2016 11:20:35 0
DEVLET TİYATROLARI YÖNETİMİNDEN ULUSLARARASI SKANDAL

Devlet Tiyatroları Genel Müdür Vekili Necat Birecik ve İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdür Vekili  Zafer Karaokay ,Uluslararası bir skandala  İMZA ATTI.

Unesco  uluslararası Tiyatro Enüstütüsü'nün Hirvatistan Merkezinin Hırvat Tiyatro Festivaline Türkiyeden Davet ettiği Devlet Tiyatroları Genel Müdür Vekili Necat Birecik ve İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdür Vekili  Zafer Karaokay ,katıldı.Masrafları da UNESCO ITI Hırvatistan Merkezi tarafından karşılandı.

Ancak Devlet Tiyatroları Genel Müdür Vekili Necat Birecik ve İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdür Vekili  Zafer Karaokay Seminer ve Tiyatro oyunlarını izlemek yerine Dil bilmedikleri gerekçesiyle Türk Büyükelçiliğine başvuruda bulunarak,Zagreb'i gezmek için rehber talebinde bulunarak,etkinliklere katılmak yerine Zagreb'i gezmeyi tercih ettiler.

Büyük tepki çeken ve Festivelin Yönetim Kurulu üyeleri ve  Uluslararsı seçkin konukları tarafından da tepki ile karşılanan bu durum üzerine ise   UNESCO ITI Hırtvatistan Başkanı Zeljika Turcinovic Tarafından bir yazı ile Türkiyey'e bildirildi.

 UNESCO ITI Hırtvatistan Başkanı Zeljika Turcinovic Tarafından i  Gündeme getirilen bu iddiaya ilişkin olarak ,Şimdi Kamu oyu tarafından Türkiye'yi uluslararası alanda Küçük düşüren Devlet Tiyatroları Genel Müdür Vekili Necat Birecik ve İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdür Vekili  Zafer Karaokay ,hakkında ne gibi bir işlem yapılacağı merakla bekleniyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88