DİPLOMALI TIBBİ SEKRETERLER DERNEĞİ 1.YILINI TÖRENLE KUTLADI

Yüzbinlerin sesi olmak üzere 23.01.2017 tarihinde kurulan Diplomalı Tıbbi Sekreterler Derneği 1.yaşını Ankara Başkent Öğretmen evinde düzenlenen törenle kutladı.

1.02.2018 00:09:16 0
DİPLOMALI TIBBİ SEKRETERLER DERNEĞİ 1.YILINI  TÖRENLE KUTLADI


Yüzbinlerin  sesi olmak üzere 23.01.2017 tarihinde  kurulan Diplomalı Tıbbi Sekreterler Derneği 1.yaşını Ankara Başkent Öğretmen evinde düzenlenen törenle kutladı.

 

Diplomalı Tibbi Sekreterler Derneği 1. yıl dönümü nedeniyle, Ankara Başkent Öğretmen evinde  birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

 

Geceye Diplomalı Tibbi Sekreterler Derneği  Başkanı Süleyman Uyanık,Dernek Yönetim Kurulu üyeleri  ve Çeşitli şehirlerden Ankaraya gelen dernek üyeleri ve Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç katıldı.

 

Gece saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, derneğin faaliyetleri kuruluş amaçları ve Bugüne kadar yürütülen faaliyetler slayt gösterileriyle geceye katılanlara sunuldu.

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Yönetim Kurulu üyesi Sultan Doğan  yaptığı konuşmada,kuruluşundan bu yana Dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek,İstatistiki bilgiler eşliğinde Dernek üyelerine çalışmalara yönelik  bilgi sundu.Daha sonra Kürsüye konuşma yapmak üzere gelen Dernek Başkanı Süleyman Uyanık,STK  yöneticisi olmanın çok zor meşakkat ve fedakarlık istediğini belirterek,zaman zaman çok sıkıntılar yaşadıklarını,ceplerinde 5 para olmadan çalıştıklarını çok zor şartlarda görev yaptıklarını belirterek,duygu dolu anlar yaşadı.Görevi bırakmak istediğini belirten Başkan Süleymen Uyanık,kendisine ve Ailesine zaman ayırmak istediğini belirterek,Görevini  ehil insanlara bırakacağını yaşlı gözlerle açıkladı.

 

Daha sonra Konuşma yapan Dernek Yönetim Kurulu  üyesi Abdullah Sarı 1.yaş kutlama toplantısına katılan ve Bugüne kadar hazırladığı Haberlerle Tıbbi Sekreterlerin sesi haline gelen Artuklu Haber Genel yayın yönetmeni Abdullah Ortaç'a teşekkür etti.

 

Abdullah Sarı TBMM Çatısı altında Tıbbi Sekreterlerin  sorunlarını gerek yaptıkları konuşmalarda gerek se verdikleri soru önergeleri ile gündeme getiren Milletvekillerine de  teşekkür etti.Abdullah Sarı daha sonra Dernek Başkanı Süleyman Uyanık'ın Derneğin kurulma çalışmaları ve Bugüne kadar gösterdiği insnüstü çabaları dolayısıyla Katılımcıları Başkan Süleyman Uyanık'ı  ayakta alkışlamaya davet etti.Katılımcılar Başkan uyanık'ı ayakta alkışlayarak teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Katılımcılara yemek sunuldu.Yemek yenilmesinin ardından Dernek üyeleri vedalaşarak bir sonraki düzenlenecek etkinlikte buluşmak üzere Memleketlerine uğurlandılar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04