DİPLOMALI TIBBİ SEKRETERLER DERNEĞİNDEN TBMM İLK KADIN İDARE AMİRİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`YA ZİYARET

29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü programı kapsamında Ankara`ya gelen Diplomalı Tıbbi Sekreterler Derneği mensubu üyeler TBMM`de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

29.11.2017 22:56:07 0
DİPLOMALI TIBBİ SEKRETERLER DERNEĞİNDEN  TBMM İLK KADIN İDARE AMİRİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`YA ZİYARET


29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü programı kapsamında Ankara'ya gelen Tıbbi Sekreterler Derneği  mensubu üyeler TBMM'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

 

29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü dolayısıyla Ankaraya gelen Diplomalı Tıbbi Sekreterler Derneği Üyeleri Dernek Başkanı Süleyman Uyanık ve Yönetin Kurulu üyeleri ile birlikte  TBMM çatısı altında faaliyet yürüten Partilere Mensup Milletvekillerine ziyaretler gerçekleştirerek sorunlarını ilettiler.

 

Daha sonra Diplomalı Tıbbi Sekreterler Derneği üyeleri,Ak Parti Mardin Milletvekili ve  Ak Parti İnsan Hakları  Başkan Yardımcısı,TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırıyı makamında ziyaret ederek. bir süre görüştüler.

 

TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Ak Parti Bursa Milletvekili  Emine Yavuz Gözgeç ile birlikte görüşen Tıbbi Sekreterler  burada  talep  ve dileklerini Milletvekillerine  ilettiler.Görüşmede Sağlık Bakanlığı tarafından büyük umutlarla yayınlanan  ancak bir türlü uygulanmayan 2017/06  sayılı Sağlık Bakanlığı Genelgesine uyulmasi konusunda denetim  yapılmasını isteyen Tıbbi Sekreterler YÖK tarafından kontenjan kısıtlamasına gidilmesini ve ASM'lerde yasal düzenleme yapılması  ve Maaşların  ASM'lerde çalışan Tıbbi Sekreterlere Devlet tarafından ödenmesi konularını gündeme getirdiler.

 

TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Bursa Milletvekili  Emine Yavuz Gözgeç Diplomalı Sekreterler Derneği üyelerinin taleplerini dinedikten sonra konuyla ilgileneceklerini belirterek,Tıbbi Sekreterlerin Gününü kutladılar.

 

Ziyaret  Toplu Resim çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

  ABDULLAH ORTAÇ/özel haber


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19