DİYANET BİRLİK SEN TEŞKİLATLANMA VE EĞİTİM TOPLANTISI NEVŞEHİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Diyanet Birlik -sen teşkilatlanma ve eğitim toplantısı için Nevşehir ili Kozaklı ilçesindeki Divaisip termal otelde bir araya geldi.

Gündem 22.06.2021 10:27:00 0
DİYANET BİRLİK SEN TEŞKİLATLANMA VE EĞİTİM TOPLANTISI NEVŞEHİR

Diyanet Birlik -sen teşkilatlanma ve eğitim toplantısı için Nevşehir Kozaklı Divaisip termal otelde bir araya geldiler . Genel yönetim, il başkanları ve kadın kolları başkanlarının katıldığı toplantı oldukça samimi bir ortamda geçti .

Açıklama yok.

. Genel Başkan Kenan Ak yaptığı açıklamada; ''Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeden, sendikal faaliyetlerde yaşanan ve yaşatılan yanlışlardan ibret alarak çalışmanın toplum hayatındaki rolü ve değerlerini dikkate alarak, idareden ve siyasetten bağımsız hür ve demokratik sendikal çalışma esaslarını benimsemiş, insan haklarını korumayı ve geliştirmeyi vazgeçilmez ilke kabul eden bir anlayış doğrultusunda sendikal mücadele vermeyi amaç ve hedef edindik. Yapacağımız faaliyet ve mücadelede; farkındalık oluşturarak görev ve sorumluklarını bilen, verdiği kamu hizmeti ve emeğinden dolayı saygı duyulan saygın bir üye topluluğu meydana getirmeyi amaç edindik.Sunulan kamu hizmetinin önemine inanan, ona güç katan, verimini geliştirmek için ve kamu görevlisinin beklenti ve taleplerine ulaşması için sorgulayan, fikir ve emek üreten, güven veren saygı duyulan ve saygın bir sendikal mücadelenin adı ve adresi olmayı amaç edindik.

 

Kurumlara, idarecilere, kişilere ve sendikalara karşı değil haksızlığa, yanlışlığa ve hukuksuzluğa karşı olacağız. Mardin il başkanı Sadullah güneş yaptığı açıklamada; Üyelerimizin hür iradesine saygı duyarak şeffaf ve sorgulanabilen bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Üyelerimizi daha müreffeh bir yaşam standardına ulaştırmak ve günümüz teknolojisine uygun çalışma şartlarına kavuşturmak temel amacımızdır. Haksızlığa ve itibar kaybına uğratılan üyelerimizin hukuki her zeminde hakkını ve itibarını alması için mücadele ediyoruz .

 

Diyanet Birlik Sen tevazu ve samimiyet demektir, sevgi demektir, birlik ve beraberlik demektir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64