DİYARBAKIR ÇINAR`DA ATM SIKINTISI

Diyarbakır`ın Çınar ilçesinde vatandaşlar ATM sıkıntısı ile karşı karşıya kaldı

Türk Dünyasından Haberler 8.02.2016 15:22:11 0
DİYARBAKIR ÇINAR`DA ATM SIKINTISI

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde vatandaşlar ATM sıkıntısı ile karşı karşıya kaldı .Çınar İlçesinde  aktif halde hizmet sunan tek banka olan Ziraat Bankası'nın sadece tek ATM'sinin bulunması nedeniyle ,bankanın önünde uzun bir kuyruklar oluşuyor.Vatandaşlar bu sıkıntı ile karşı-karşıya kaldıkları için, işlerini zamanında halledemediklerinden yakınıyorlar.

ÖGRENCİLER ŞİKAYETÇİ

Bankanın tek bir ATM ile hizmet vermesinden kaynaklanan sıkıntıyı  en çok hissedenler ise;ögrenciler.Açıköğretim sınav ücretlerini ve Üniversite harç paralarını yatırmakta zorluk çeken ögrencilerden S.Ö yaşadıkları sıkıntıları şu sözlerle dile getirdi:''Sınav zamanı yaklaştı.Bizde sınava girmek için bizden istenilen ücreti yatırmak zorundayız.Bankanın tek bir ATM ile hizmet vermesi sonucu,bankanın önünde uzun kuyruklar oluşuyor.Bu da istenilmeyen tartışmalara ve kavgalara neden olmakta. Biz de yaşanılan tüm bu olumsuz durumlar içerisinde sınav ücretini acaba yatırabilecek miyim kaygısını yaşıyoruz. Yetkililerden biran önce bu soruna bir çözüm bulmalarını istiyoruz'' diyerek sözlerine son verdi.

Yetkililer Müjdeyi  Verdi

Yaşanılan ATM sıkıntısı ile ilgili Artuklu Haber’e bilgi veren Banka yetkilileri: ‘Yaşadığınız sıkıntıların bizde farkındayız. Sizin işlerinizin en kısa sürede rahat bir şekilde halledebilmesi için çaba sarf ediyoruz. Yakın bir zaman dilimi içerisinde yeni binamızın çalışmalarına başlanılacak. Yeni binamız bittiğinde, halkımız daha kaliteli bir hizmet görecektir'' dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR/ÇINAR

HABER:RESUL ÖNEN


31.9° / 20.1°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21