DİYARBAKIR ÇINAR`DA ESNAF KEPENK AÇMADI

Diyarbakır`ın Çınar ilçesinde elektrik kesintisinden dolayı Esnaf kepenk açmadı

Gündem 6.01.2016 14:45:18 0
DİYARBAKIR ÇINAR`DA  ESNAF KEPENK AÇMADI

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik kesintisinden dolayı Esnaf kepenk açmadı.

Kış ayında sık sık elektrik kesintisi ile karşı karşıya gelen, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik kesintisi devam ediyor.Merkez trafosunun patlaması sonucu İlçe’de elektrik kesintisi yaşandı. . Çınar'da elektrik kesintisinden esnafta nasibini aldı. Yaşanılan elektrik kesintisinden sonra esnafta kepenk açmayarak tepkisini ortaya koydu.İlçenin çarşısında birçok işyeri sahibi dükkanlarını açmayınca,ortaya terk edilmiş bir şehir görüntüsü çıktı.

Elektrik kesintisinden halk da mağdur

Yaşanılan elektrik kesintisinden dolayı halk da mağdur olmuş durumda.Esnafın kepen açmamasından dolayı,halk temel gereksinimleri karşılamada zorluk çekiyor.Çınar halkı özellikke kış ayında sürekli elektrik sıkıntısı ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek,yetkililerin bu sıkıntıya bir çözüm bulmalarını istediklerini dile getirdi.

Dedaş’dan açıklama geldi.

Yaşanılan elektrik kesintisi hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yapan Dedaş yetkilisi Yıldırım Akgül;"Yeni trafonun gelmesi için Diyarbakır’da ki yetkililerden haber bekliyoruz.Dörtyol  camii bölgesinde oturan vatandaşlarımız birazlı sabırlı olsun.Diyarbakır’da ki yetkililerden onay geldiği andan itibaren elektrik kesintisi sorununu çözeceklerini belirtti’.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR/ÇINAR

HABER:RESUL ÖNEN


42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79