DİYARBAKIR VALİSİ KARALOĞLU PAZAR GÜNÜ DE ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle yol bakım çalışmaları ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Güneydoğu Bölge Haberleri 24.08.2020 12:07:00 0
DİYARBAKIR VALİSİ KARALOĞLU PAZAR GÜNÜ DE ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ

Diyarbakır Valisi  Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle yol bakım çalışmaları ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.Hafta sonlarında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Vali Karaloğlu, ilk olarak ulaşım ve yol bakım çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı düzenledi. 

 

İl genelindeki ulaşım ağı, altyapı ve üstyapı ile yol bakım ve yenileme çalışmalarının ele alındığı toplantıya Vali Karaloğlu’nun yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Yol Bakım Daire Başkanı Kendal Okutucu ile ilgililer katıldı.

 

Ulaşıma ilişkin çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Karaloğlu, planlanan projelere yönelik yetkililerle istişarelerde bulundu. 

Çalışmaları Yerinde İnceledi

 

Toplantının ardından yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere önce Diyarbakır için tarihi önemi büyük olan ve uzun süredir çalışmalar yürütülen Nasuh Paşa ve Kurşunlu Cami çevresinde incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, devam eden çevre düzenlemeleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Tarihi yapıların etrafında devam eden çalışmalarla ilgili Karaloğlu özellikle özün korunmasının altını çizerken ayrıca yetkililerden altyapı çalışmalarının hızlıca tamamlanarak hazır hale getirilmesini istedi.

Sonrasında eski Mardin yolunda incelemelerine devam eden Vali Karaloğlu, yolun araçlar tarafından yoğun bir şekilde kullanıldığını görerek yolun 8 bin 500 metrelik kısmının yenileme çalışmalarının bir an önce projelendirilmesi talimatını verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19