Diyarbakırlı Genç Yüz’ler seçim öncesi siyasetçilerle bir araya geldi.

8 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’da gerçekleşen Gençlik Buluşmasında CHP Milletvekillerinden Özgür Özel ve Sezgin Tanrıkulu katıldı

Güneydoğu Bölge Haberleri 12.05.2023 18:27:00 0
Diyarbakırlı Genç Yüz’ler seçim öncesi siyasetçilerle bir araya geldi.

Sesinitopluma ve siyasetçilere duyurmak üzere yola çıkan “Gençliğin Yüzleri” sivil gençlik oluşumunun Diyarbakır gönüllüsü “Genç Yüzler” 14 Mayıs’taki seçimler öncesinde siyasetçilerle bir araya gelerek politika önerilerini paylaştı. 

 

8 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’da gerçekleşen Gençlik Buluşmasında CHP Milletvekillerinden Özgür Özel ve Sezgin Tanrıkulu katıldı. Genç Yüzler  ile bir araya gelen milletvekilleri gençlerin sorularını dinledi ve sorularını yanıtladı. Ortak aklın ışığında çözüm önerilerini birlikte tartışma fırsatı bulan gençler ve milletvekilleri siyasi partilerin gençlik meselelerine yaklaşımlarını ve bu konulardaki planlarını birlikte masaya yatırdı. CHP TBMM Grup Başkan Vekili Özgül Özel ise gençlik politikalarını daha detaylı konuşmak için seçim sonrasında Genç Yüzleri meclise davet etti. 

 

10 Mayıs Çarşamba günü ise Gençlik Buluşmaları kapsamında Genç Yüzler’  Diyarbakır Mordem Sanat Merkezi’nde YSP Milletvekili Adayı Azad Barış ile bir araya geldi. Gençler buluşmada Nitelikli Eğitim, Genç İşsizliği, Gençlerin Siyasete Katılımı ve Gençlerin Temel İhtiyaçlara Erişimi başlıkları altındaki çözüm önerilerini YSP’ye aktarma fırsatı buldu.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi ve Yeşil Sol Parti ile görüşen Genç Yüzler, mecliste yasama sürecinde yer alan tüm siyasi parti temsilcileri ile görüşerek, önümüzdeki yasama döneminde gençlik politikalarının şekillendirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00