DOĞAN BEKİN`DEN MAÜ KONUSUNDA ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Mardinli Araştırmacı -Yazar ,Dış Siyaset Uzmanı ve Siyaset adamı Doğan Bekin tarafından yazılı olarak yapılan ve Haber sitemizde yayınlanan Mardin Artuklu Üniversitesine yönelik açıklaması ile ilgili olarak,Bugün 2.bir açıklama daha yaparak,Kamuoyunun bi

21.11.2016 23:21:26 0
DOĞAN BEKİN`DEN MAÜ KONUSUNDA ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Mardinli Araştırmacı -Yazar ,Dış Siyaset Uzmanı ve Siyaset adamı Doğan Bekin tarafından yazılı olarak yapılan ve Haber sitemizde yayınlanan Mardin Artuklu Üniversitesine yönelik  açıklaması ile ilgili olarak,Bugün 2.bir açıklama daha yaparak,Kamuoyunun bilgi ve Değerlendirmesine sundu.

Doğan Bekin tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

''MAÜ KONUSUNDA ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA 

Doğan BEKİN 


AŞAĞIDA BAŞLIĞINI VERDİĞİM VE ARTUKLU HABER SİTESİ’NDE YAYINLANAN :''MAÜ'NE ACİLEN KAYYUM ATANMALI''http://www.artukluhaber.net/haber-dogan-bekin-mau-ne-acilen… KONULU AÇIKLAMAM ÜZERİNE , FACEBOOK’TAKİ SAYFAMDA TAKİPÇİM OLMADIĞI HALDE AŞAĞIDAKİ PAYLAŞIMI YAPAN MAÜ REKTÖRÜ PROF.DR. AHMET AĞIRAKÇA’NIN NEZAKET KURALLARINA UYMAYAN YAKIŞIKSIZ İFADESİNİ VE KENDİSİNE VERDİĞİMİZ CEVABI SİZ DEĞERLİ SAYFA ARKADAŞLARIMIN TAKDİRİNE SUNUYORUM:

 

(Ahmet Ağırakça 
Cevap vermeye değmeyen basit ve cahilce yaklaşımlar.
Allah ????? ?? ???????? buyurur cahilleri muhatap almaya tenezzül etmiyorum)

AHMET AĞIRAKÇA’YA CEVABIMIZ:

 

Sayın Ahmet Ağırakça, MAÜ bünyesinde halen görev yapmakta olan ve bazı odaklarla işbirliği yapmakta olduğu iddia edilen bazı akademisyenler ve sizin imzalarınız altında “Doğrudan Temin" yoluyla yapılan alımlarla ilgili yolsuzluk iddiaları ve bunlarla ilgili belgeler hususunda yetkili merci olan YÖK nezdinde gerekli girişimler yapılacaktır. Bizim MAÜ veya şahsınızla ilgili hiçbir bağımız ve muhataplığımız söz konusu olmadığı gibi, sizleri de muhatap almayı şimdiye kadar hiç düşünmedik. Bütün buna rağmen, yukarıda belirttiğiniz, "cahilleri muhatap almaya tenezzül etmiyorum" ifadeniz sizin düzeyinizin göstergesidir. Bunu da kamuoyunun vicdanına havale ediyor ve bu konudaki yakışıksız ifadenizi sizlere aynen iade ediyoruz. Bu arada "cahilleri muhatap almaya tenezzül etmiyorum" cümlenizle çelişen bir hususu da ifade etmeden geçemeyeceğimizi bilmenizi isterim. Daha önceden bu hususlarla ilgili zatıma mail göndermeniz bu söyleminizle çelişki oluşturmuyor mu? Zatıma gönderme gereğini bulduğunuz mailinizi ve buna verdiğim cevabı da arzu etmeniz halinde kamuoyu önünde paylaşmaya hazır olduğumuzu ifade etmek isterim.

Doğan Bekin`in fotoğrafı.
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 
 
 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40