DOĞAN BEKİN ,ERBAKAN`IN ÖDÜLÜNÜ PAKİSTAN CUMHURBAŞKANI`NIN ELİNDEN ALDI

ERBAKAN?A VERİLEN ÖDÜLÜ PAKİSTAN CUMHURBAŞKANI MEMNUN HÜSEYİN , MARDİN?İN YETİŞTİRDİĞİ TANINMIŞ SİYASET ADAMI VE ERBAKAN VAKFI GENEL SEKRETERİ DOĞAN BEKİN?E İSLAMABAD?DA DÜZENLENEN TÖRENLE VERDİ.

Dünya 13.03.2015 11:45:03 0
DOĞAN BEKİN ,ERBAKAN`IN ÖDÜLÜNÜ PAKİSTAN CUMHURBAŞKANI`NIN ELİNDEN ALDI

ERBAKAN’A VERİLEN ÖDÜLÜ PAKİSTAN CUMHURBAŞKANI MEMNUN HÜSEYİN , MARDİN’İN YETİŞTİRDİĞİ TANINMIŞ SİYASET ADAMI VE ERBAKAN VAKFI GENEL SEKRETERİ DOĞAN BEKİN’E İSLAMABAD’DA DÜZENLENEN TÖRENLE VERDİ. İSLAM DÜNYASI’NDAN ESKİ BAŞBAKAN PROF.DR. NECMETTİN ERBAKAN’A ANLAMLI ÖDÜL 6. İSLAM ÜLKELERİ DÜŞÜNCE KURULUŞLARI FORUMU’NDA PROF.DR. NECMETTİN ERBAKAN’A ‘DEVLET’, KURUCUSU OLDUĞU D-8 PROJESİ’NE İSE ‘STRATEJİ’ ÖDÜLÜ VERİDİ

İslâm Dünyası’nın vizyon, derinlik ve entegrasyonunu güçlendirenbaşarılı kişiler ile kurumları onurlandırmak ve teşvik etmekmaksadıyla ilk kez bu yıl “İslâm Dünyası İstanbul Ödülleri” verildi.Devlet, özel, diplomasi, iş, bilim, kültür, sanat, teknoloji, strateji,kamu diplomasisi dallarında bu yıldan itibaren’İslam Dünyası İstanbul Ödülleri’nin her yıl düzenli olarak verilmesi kararlaştırıldı. Ödüllerin ilki İslamabad Serena Hotel’de Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin tarafından törenle verildi. Bu yıl ilk kez verilen İslam Dünyası İstanbul Ödülleri, İslamabad’da düzenlenen törenle 10 ayrı katagöride dağıtıldı. Türkiye’den 54.Hükümet’in Başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’a, en prestijli ödül olan İstanbul ‘Devlet’ ödülü verilirken, Erbakan’ın D-8 Projesi ise, İstanbul ‘Strateji’ ödülüne layık görüldü. BİRÇOK DALDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU Devlet, diplomasi, iş, bilim, kültür, sanat, teknoloji, strateji, spor, kamu diplomasisi dallarında verilen ödüller, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene, Pakistan Cumhurbaşkanı Mamnoon Hussain, D8 Genel Sekreteri Seyid Ali Musavi, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Sadık Babür Girgin, TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu,Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Altınöz ve Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin in de aralarında bulunduğu çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.

ERBAKAN'A DEVLET ÖDÜLÜ

Devlet Ödülü kategorisinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a verilen ödülü, ödül töreninde şeref konuğu olarak hazır bulunan Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Altınöz ve Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin’e, Pakistan Cumhurbaşkanı Mamnoon Hussain tarafından takdim edildi. ERBAKAN’IN D-8 PROJESİ STRATEJİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ Son yıllarda bölgesınde aktif bir rol üstlenen D8 projesi ise, İstanbul ‘strateji’ ödülüne layık görüldü. Ödülü D8 oluşumu adına Genel Sekreter Seyid Ali Muhammed Musevi teslim aldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

ÖZEL HABER

 

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78