DOĞAN BEKİN`İN ANNESİ BEŞİRE BEKİN ANKARA`DA SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Mardinli Araştırmacı-Yazar Gazeteci Doğan Bekin`in Annesi Beşire Bekin alınan özel izinle tasavvuf alimlerinden Abdülhakim Arvasi`nin türbesinin de bulunduğu Bağlum`daki mezarlığa defnedildi.

Mardin 7.12.2017 20:43:30 0
DOĞAN BEKİN`İN ANNESİ  BEŞİRE BEKİN ANKARA`DA SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Mardinli Araştırmacı-Yazar Gazeteci  Doğan Bekin'in Annesi Beşire Bekin  alınan  özel izinle   tasavvuf alimlerinden Abdülhakim Arvasi'nin türbesinin de bulunduğu Bağlum'daki mezarlığa defnedildi.

 

Tedavi görmekte olduğu hastanede dün vefat eden Beşire Bekin, vasiyeti üzerine Kardeşi olan . bir döneme imza atmış Milli Görüş hareketinin öncü isimlerinden eski bakan Hacı Fehim Adak'ın gömülü olduğu  tasavvuf alimlerinden Abdülhakim Arvasi'nin türbesinin de bulunduğu Bağlum'daki mezarlığa defnedildi.

 

 

Beşire Bekin için  Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı için gelenlerin taziyelerini oğulları H.Yaşar,Burhan,Doğan ve Cevat Bekin kabul etti.

 

Ak Parti eski Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey  ise ,Ümre'de olduğu için Babaannesinin cenazesine katılamadı.

 

Cenaze Törenine Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Erbakan Vakfı Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Milli Görüş  temsilcisi ve Ankara'da yaşayan Mardinliler yer aldı.Çok yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde Bekin ailesinin üzüntüsü gözlerinden okunuyordu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10680,00%-0,82
  • DOLAR

    32,95% 0,25
  • EURO

    35,28% 0,18
  • GRAM ALTIN

    2456,69% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00