DOĞDUĞU KÖYE YAPTIRDIĞI OKULUN İLK ZİLİNİ HAYIRSEVER İŞ ADAMI İBRAHİM KÖSEN ÇALDI

Kızıltepe ilçesi yarımca mahallesinde hayırsever İbrahim KÖSE?nin yapımını üstlendiği Kızıltepe Yarımca Türkan Emin kösen İ.O. / O.O. 2018-2019 eğitim-öğretim yıllında öğretmen ve öğrencilerine kapılarını açtı..Okulun ilk zilini de Vali Mustafa Yaman ile

Mardin 15.09.2018 11:16:25 0
DOĞDUĞU KÖYE YAPTIRDIĞI OKULUN  İLK ZİLİNİ HAYIRSEVER İŞ ADAMI İBRAHİM KÖSEN  ÇALDI

 

Kızıltepe ilçesi yarımca mahallesinde hayırsever İbrahim KÖSE’nin yapımını üstlendiği Kızıltepe Yarımca Türkan Emin kösen İ.O. / O.O. 2018-2019 eğitim-öğretim yıllında öğretmen ve öğrencilerine kapılarını açtı..Okulun ilk zilini de Vali Mustafa Yaman ile birlikte hayırsever iş adamı İbrahim Kösen çaldı.

 

Kızıltepe Yarımca Türkan Emin kösen İlk Öğretim okulunun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN, Mardin Ak Parti Milletvekili  Cengiz DEMİRKAYA,Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ve İl protokolünün gerçekleştirdiği açılış törenine, öğrenci ve velilerin katılmasıyla birlikte bayram havasında gerçekleşti.

 

 

Açılış töreninde konuşmasını gerçekleştiren Mardin Valsi ve Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN: Hayırsever İş Adamı İbrahim Kösen'e teşekkür etti.

 

Açılış töreninde konuşma yapan Mardin il Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI ise şu cümlelere yer verdi:

'' Okul sadece bireyin hayat standartlarını yükseltecek ve iyi bir meslek sahibi yapacak bilgi ve becerileri vermekle kalmaz. Aynı zamanda toplumların yapılarının, insan ilişkilerinin nasıl olacağının, bireysel ve toplumsal sorumluluklarının neler olacağının, hizmet ettiği toplumun maddi ve manevi değerlerini de öğrencilere aktarır ve davranış haline getirir-getirmelidir'' dedi, Konuşmaların ardından Kızıltepe Yarımca Türkan Emin kösen İlk Öğretim okulunun açılışı dualarla gerçekleşti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00