DOĞU VE GÜNEYDOĞU KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ BİR KEZ DAHA LANETLEDİ

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın teşrifleriyle Atatürk Havalimanı?nda gerçekleşen buluşma programına STK Başkanları ile katılım sağlayan Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği. bir kez daha hain darb

Gündem 19.07.2019 22:06:47 0
DOĞU VE GÜNEYDOĞU KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ  HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ BİR KEZ DAHA LANETLEDİ

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen buluşma programına STK Başkanları ile katılım sağlayan Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği. bir kez daha hain darbe girişimini lanetledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3. yıl dönümü  dolayısıyla Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Buluşması’na katıldı.

 

İstanbul Atatürk Havalİimanında düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Buluşması’na katılan Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği üyeleri . Başkan Ahmet Fuat Bodur Başkanlığında Havalimanında bir kez daha yerini alarak hain Darbe  girişimini bir kez daha lanetledi.

 

Güneydoğu Kültür Sanat Derneği. Başkan Ahmet Fuat Bodur   , "15 Temmuz 251 şehidin kanlarıyla yazdığı son kurtuluş destanıdır. 15 Temmuz 2016 tarihinde ülke olarak uluslararası karanlık bir işgal ve darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Arkasında emperyalist güçlerin ve malum odakların olduğu FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin amacı millet iradesine zincir vurmak ve Türkiye'yi sömürüye açık hale getirmekti. Milletin inanç değerlerini istismar ederek şeytani bir planla devlet içinde örgütlenen FETÖ önüne konulan planı harfiyen yerine getirmiş askeri bir darbe girişimine başvurmuştur. Bu ihanet eyleminin görünen tarafında FETÖ ve bir takım küresel güçlerin olduğunu artık bugün daha kesin bir şekilde biliyoruz" dedi. "Evlerinde oturarak darbe girişiminin sonucuna göre pozisyon almayı hesaplayanlar 15 Temmuz hain darbe girişiminin ne olduğunu anlayamazlar" diyen Başkan Bodur , sözlerine şöyle devam etti;"Açık ve net olarak söylüyoruz FETÖ'yü ve FETÖ'cü teröristleri darbe girişiminden sonra hangi güçler koruma altına aldıysa darbe girişiminin arkasında da o güçler vardır. Evlerinde oturup çekirdek çitleyerek darbe girişiminin sonucuna göre pozisyon almayı hesaplayanlar 15 Temmuz hain darbe girişiminin ne olduğunu anlayamazlar. Darbe başarılı olsaydı 16 Temmuz sabahı ülkenin nasıl bir felakete uyanacağını gafiller anlamasa da bu millet görmüş ve gereğini yapmıştır. O gece okyanus ötesinden planlanan hain darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye bir kaosa ve karanlığa uyanacaktı. O gece Dernek olarak  tüm üyelerimizle sokaklara çıkarak bu muazzam direniş destanının önemli bir parçası olduk. 15 Temmuzu unutmadık unutturmayacağız."Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04