DR.ADAY ADAYI SEÇMENLERİNİ MUAYENE EDİYOR!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı olan Dr. Nihat Özkan, seçim çalışmaları kapsamında hasta muayene ediyor.

19.03.2015 09:05:14 0
DR.ADAY ADAYI SEÇMENLERİNİ MUAYENE EDİYOR!

MARDİN - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı olan Dr. Nihat Özkan, seçim çalışmaları kapsamında hasta muayene ediyor.

 

Ak Parti Mardin milletvekili aday adayı Albay emeklisi Dermatolog Uzmanı Dr. Nihat Özkan, Mardin’de seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çeşitli temaslarına devam eden Dr. Nihat Özkan, yüzlerce hasta muayene ediyor. Her gittiği ortamda çeşitli cilt hastalıkları ile baş edemeyen vatandaşları muayene ederek tedavi uyguluyor. Gelen taleplere kırmayan Dr. Nihat Özkan, Midyat İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin düzenlemiş olduğu bir etkinlik ile ilçede bulunan hastaları muayene etti.

 

Yüzlerce hastayı muayene eden Dr. Nihat Özkan, yıllardan beri bu hep beyle oluyor, her memleketimi ziyarete geldiğimi duyan vatandaşlar bana ulamaya çalışıyor, bende memleketimin insanının kırmayıp, incitmeyip dertlerine derman olmaya çalıştığını söyledi.

Dr. Nihat Özkan şöyle konuştu:” Bu kez ise daha düzenli olsun diye, arkadaşım ve dostum olan Midyat İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Hırdı Atasal’ın talebi üzerine dernek binasında muayene teklifini kabul ettim. Çok güzel ve yerinde bir çalışma oldu. Bu vesile ile akrabalarımı, dostlarımı sevenlerimi görme fırsatım oldu. Ayıca muayene ederek onların derdine derman olmaya çalıştım. Bu etkinliği düzenleyen Atasal ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra inşallah daha düzenli olsun diye her memlekete geldiğim de muayene günü ve saati belirleyeceğiz. Çünkü ulu orta muayene ye gelenler olsun bizler olsun rahatsızlık duyuyoruz. İnşallah daha düzenli bir şekilde yapacağız.”diye konuştu. Etkinliği düzenleyen dernek bakanı Hıdır Atasal ise, “Dr. Nihat Özkan ile uzun yıllara dayan bir dostluğumuz var. İlçeye her gelişini duyan hasta ve hasta yakınlarını Özkan’a ulaşmak için çabalıyor. Bizde bir etkinlik yaparak vatandaşlarımızın daha rahat ulaşması ve muayene olması için böyle bir etkinlik düzenledik. Talep beklediğimizin çok üstünde geldi. İki saat düzenlediğimiz etkinlik 4 saate çıktı. Amacımız dernek olarak vatandaşımıza ve üyelerimize destek olmaktır.”dedi.

 

Zeynep Eda Ertaş ise, “Dr. Nihat Özkan Midyat’ta gelmesinden dolayı çok mutlu oldum. Kendisini cilt konusunda çok önemli teşhis ve tedavisi olduğunu biliyordum. Cilt sorunum vardı. Bu açıdan ilçeye geldiğini duyunca hemen kendisine muayene olmak istedim.  Böyle bir etkinlik düzenleneceğini duyunca hemen annemle beraber geldi.”dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:SELAHATTİN EROL


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor