DR.NİHAT ÖZKAN İDDİALI KONUŞTU!

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Mardin Ak Parti`den aday adayı olarak,Dün Mardin Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen Temayül Yoklamasına katılan Dr.Nihat Özkan, Temayül yoklamasında kazanan Mardin olacak Dedi.

Mardin 2.03.2015 12:16:48 0
DR.NİHAT ÖZKAN  İDDİALI KONUŞTU!

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Mardin Ak Parti'den aday adayı olarak,Dün Mardin Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen Temayül Yoklamasına katılan Dr.Nihat Özkan, Temayül yoklamasında kazanan Mardin olacak Dedi.

 Dr. Nihat Özkan, "Bu yarışın kazananı Mardin olacaktır. Bir birinden değerli 119  isimden 6 isim Mardin'imizi TBMM'de temsil için seçilecektir. Mardin AK Parti ailesinin en niteliklil aday adaylarınden  Ankara'da en iyi temsil edecek olanı, merkezin imkanlarını Mardin'e en iyi taşıyacak çalışkan, becerikli ve tuttuğunu koparan adayların seçileceğinden kuşkum yok. AK Parti Genel Merkezi ve Başbakanımız nezdinde tüm aday adayları eşit mesafede durmaktadır.Temayül yoklamasında oy kullanan AK Parti üyelerinin iradeleri bu 6 kişinin belirlenmesindeki faktörlerden en önemlisidir. Oy kullann tüm partili kardeşlerimizin Mardin'in geleceğini emanet edecekleri temsilcileri seçerken akılları ve vicdanları ile hareket ettiklerinden hiç şüphem yok

AK Parti delegeleri sağduyu ile ince eleyip sık dokuyan sarraf terazisinde tartarak oy kullandıklarından zerre kadar kuşkum yoktur. Mardinli vatandaşlarımızın ve Mardin'deki kanaat önderlerinin bu seçime büyük katkıları olacaktır. Diğer siyasi partilere, aday belirlemelerinde AK Parti gibi katılımcı demokrasiyi tavsiye ediyorum" açıklamasında bulundu.

Dün Ankara Uçağı ile Mardin'den Ankara'ya hareket eden Dr.Nihat Özkan,Artuklu Haber'e yaptığı özel açıklamada,yapılan Temayül yoklaması ve Partili,Partisiz Mardinli hemşerilerimizin  şahsıma gösterdiği teveccüh beni ziyadesiyle memnun etti.''Dedi.

Dr.Özkan sözlerine şöyle devam etti:''Tatlı bir yarış havasında geçen dünkü temayül yoklaması birlik ve beraberliğimizin göstergesi, kardeşlik duygularımızın katmerleşen duygusu halini aldı.Son derece kritik ve bir o kadarda önem arzeden milletvekilliği seçimine adım adım yaklaşıyoruz.Temayül yoklaması sonuçları ne olursa olsun,Tüm aday adaylarımızın kenetlenerek,belirlenecek 6 Aday için,Tüm gücü ile çalıcaklarına eminim.Ben de sonuçların açıklanmasından sonra,Partinin bir neferi olarak,çalışmalarıma hız vererek,6 adayında seçimden galip çıkması için seferber olacağım''dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04