Dumlupınar `ın Yetenekli Öğrencileri

Muğla Menteşe `nin seçkin okulları arasında yer alan Dumlupınar İlkokulu 3- E Sınıfı öğrencileri ömğretmenleri refakatinde düzenledikleri ``Parktaki Minik Sanatçılar`` isimli şiir dinletisi ile muhteşem bir ferformans sergilerlerken, şiir severlerin büy

Gündem 11.05.2018 15:09:18 0
Dumlupınar `ın Yetenekli Öğrencileri

Muğla Menteşe 'nin seçkin okulları arasında yer alan Dumlupınar İlkokulu  3- E Sınıfı öğrencileri  ömğretmenleri refakatinde düzenledikleri ''Parktaki Minik Sanatçılar'' isimli şiir dinletisi ile muhteşem bir ferformans sergilerlerken, şiir severlerin büyük takdirini topladılar.


Görev aldığı sosyal sorumluluk projelerindeki başarılarının yanısıra, eğitim ve öğretim alanındaki başarılarıyla da büyük takdir toplayan  Dumlupınar İlkokulu durdurak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde  Dumlupınar İlkokulu Bahçesinde son derece keyifli bir müzik gösterisi  düzenlenirken, bu kez de bir şiir dinletisi düzenledi. Uzman Öğretmenleri Senem Yapmış 'ın refakatinde düzenlenen şiir dinletisinin hazırlanmasında Dumlupınar İlkokulu Müdürü Muzaffer Kanat, 3- E Sınıfı öğrenci velileri, Muğla Büyük Şehir Belediyesi, Menteşe Kaymakamlığı, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü de katkıda bulundu.


Şiir dinletisine Muğla Büyükşehir Belediyes Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Menteşe İlçe Milli EĞitim Müdürlüğü Şube Müdürü Meral Takeş, Dumlupınar İlkokulu Müdürü Muzaffer Kanat ve öğrenci velileri katıldılar.
Serbest Şiirler, Hayal Şiirleri, Doğaya Şiirler, Atatürk ve Vatan Şiirleri olmak üzere 4 farklı kısımda 32 şiir yine 32 öğrenci tarafından başarılı bir şekilde okundu.  Etkinlikte öğrenciler müzik öğretmenleri Çetin Zeytun eşliğinde gitar çalarak çeşitli şarkıları canlandırırken, dinleyiciler  de kendilerine eşlik ettiler. Etkinlik sonrasında öğrencilerin resim öğretmenleri Sevilay Gürsoy refakatinde hazırladıkları resimler de beğeniye sunuldu.


Etkinlikte öğrencilerin elleri ve parmakları ile hazırladıkları Türk Bayrağı, Atatürk ve çocuk temalı resimleri büyük beğeni topladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00