??DÜNYA OYUN OYNAMA GÜNÜ?? NDE OYUN İÇİNDE OYUN.

?GAFFALAR DOĞAÇLAMA TİYATRO GRUBU? bu sezonun son oyununu 28 Mayıs dünya Oyun Oynama Gününde İstanbul-Bakırköy ?BİZİM SAHNE CEP TİYATROSU?nda sahneledi.

Kültür ve Sanat 30.05.2016 13:17:35 0
??DÜNYA OYUN OYNAMA GÜNÜ?? NDE OYUN İÇİNDE OYUN.

‘GAFFALAR DOĞAÇLAMA TİYATRO GRUBU’ bu sezonun son oyununu 28 Mayıs dünya Oyun Oynama Gününde İstanbul-Bakırköy ‘BİZİM SAHNE CEP TİYATROSU’nda sahneledi.
       Çocukların  ve gençlerin  yoğun ilgi gösterdiği  BİZİM SAHNE’ de  Oyun öncesinde MESHREP THE ROCK BAND MÜZİK GRUBU  sahne alarak akustik performanslarıyla,izleyicilere müzik keyfi yaşattılar.
 ‘Gaffalar Doğaçlama Tiyatro Grubu’oyuncuları yaşamın içinden seçtikleri esprili doğaçlama oyunlarıyla seyirciye samimi ve eğlenceli bir ortam sundular,zaman –zaman seyircilerden  sahneye katılımlar sağlayarak  başarılı oyunculuklarıyla  adeta oyun içinde oyun sergilediler .
       Grup Oyuncularından  Venda ALTUNTAŞ:Bizler gönüllü tiyatro grubuyuz ben üniversite yıllarımdan bu yana tiyatrodayım asıl mesleğim  turizm fakat ben de diğer  grup arkadaşlarım da hepimiz tiyatro eğitimliyiz,yaşantımızın stresli anlarından ancak tiyatro yaparak kurtuluyoruz.Daha önceleri  İstanbul Barış Manço Kültür Merkezi’nde çocuklar için oynadım şimdiyse( Gaffalar Doğaçlama Tiyatro Grubu)’muzla devam ediyoruz.Biz genç tiyatro oyuncularının Belediyelerin Kültür Merkezleri tarafından desteklenmesi ve seyirciyle buluşturulmamız  en önemli isteklerimizden ancak gerekli desteği görüyormuyuz hayır.
    Venda ALTUNTAŞ:   Ben ve grup arkadaşlarım( Lider Hepgenç,Ege Aksöz,Ozan Demirel,Serap Demirel) biz genç yeteneklerin sesini duyurmak adına gösterdiğiniz ilgi ve çaba için size  Artuklu haber Gazetesine  çok teşekkür eder saygılar sunarız.
  Artuklu Haber Gazetesi ‘Kültür Sanat Bölümümüzle  size  sanat hayatınızda başarılar dileriz. 
 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL  

İstanbul,Hülya ASLAN   28 Mayıs 2016

 

 


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01