Dünya Standartlarında Futbol Topu

Futbol denilince ilk akla gelen futbol topudur. Orijinal futbol topu dünyada belirlenmiş olan standartlara göre üretilir.

Tanıtım Yazısı 25.04.2022 15:50:00 0
Dünya Standartlarında Futbol Topu

Dünya Standartlarında Futbol Topu

 

Futbol denilince ilk akla gelen futbol topudur. Orijinal futbol topu dünyada belirlenmiş olan standartlara göre üretilir. Bu topların belirli bir santimetresi ve ağırlığı bulunmaktadır. Futbolun oyna­na­cağı sahaya göre futbol topunun boyutları değişiklik gösterir. Ayrıca futbol toplarının kalitesini ya­pıldığı malzeme belirler.

Futbol Topu Modelleri

Futbol topunun modeli, kaliteli bir futbol oynanmasında son derece etkilidir. Dikişli ve dikişsiz olmak üzere futbol topları iki çeşittir. Dikişli futbol topları ya makine ile ya da elle dikilerek üretilir. Dikişsiz futbol toplarında ise yapıştırma söz konusudur. Dikişli olan futbol topları dikişsiz olanlara göre daha dayanıklıdır. Bundan dolayı dikişli olanlar daha çok tercih edilmektedir.

Futbol Topu Fiyatları

Futbol topu üreten markaların fiyatları değişkenlik göstermektedir. Futbol topu fiyatları; topun ya­pıl­dığı malzemeye, modeline ve markasına göre değişmek­te­dir. Dikişli futbol topları daha pahalı iken di­kişsiz olanların fiyatları daha uygundur. Bu alanda birçok üreticinin olması hem çeşitliliği artırmakta hem de fiyatların daha uygun seviyede olmasında etkendir. Futbolla ilgileniyorsanız ve koyu bir fanatikseniz https://www.lescon.com.tr/futbol-topu/ sayfasında birbirinden farklı üretilmiş ve uygun fiyatlı futbol toplarına ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Dünya Standartlarında Futbol
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22