Dünyanın tatları, İstanbul`da buluşuyor.

Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı, 5-8 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi`nde gerçekleştirilecek. Fuarda birçok gıda kategorisinde dünyanın lider firmaları bir araya gelecek

Mardin 27.08.2013 14:35:20 0
Dünyanın tatları, İstanbul`da buluşuyor.

Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı, 5-8 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi`nde gerçekleştirilecek. Fuarda birçok gıda kategorisinde dünyanın lider firmaları bir araya gelecek. Fuara en uzak ülke katılımı ise, Güney Amerika ülkesi Ekvador Cumhuriyeti`nden gerçekleşecek. Ekvador’dan gelecek ihracatçılar, Türkiye’yi bölgenin gıda üssü olarak görüyor.

 

Gıda sektörünün gelişmesinde ve yeni pazarların açılmasında önemli bir misyon üstlenen Worlfood İstanbul Gıda Fuarı`nın 21.`si 5-8 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi`nde gerçekleşecek. Gıda endüstrisinin en önemli unsurları arasında olan "Kalite ve Güven" kavramlarının ön planda tutulacağı fuara dünyanın birçok ülkesinden katılım olacak. Fuarın konuk ülkesi Azerbaycan olurken, en uzak mesafeden katılan ülke ise Ekvador Cumhuriyeti oluyor.

 

Bölgenin Gıda Pazarını Türkiye Üzerinden Yönetecekler

Ülkemizde tüketilen muz, çikolata, kahve, karides, ton balığı gibi besin maddelerinin en kalitelilerinin yetiştirildiği ülke olan Ekvador, bu tür organizasyonlar sonrası iki ülke arasındaki ekonomik bağların daha da güçlenmesini hedefliyor.

Ekvador`dan gelen gıda ihracatçıları, Worldfood İstanbul Gıda Fuar’ı sayesinde kalite ve büyüleyici lezzetleri ile fark yaratan ürünlerinin hem Türkiye`de hem de bölge ülke pazarlarında bilinirliğini arttırmayı amaçlıyor.

Ekvador Cumhuriyeti`nin tropikal ikliminin ve doğal zenginliklerinin sunduğu lezzetler fuarda 2. Hall C2/14 standında yer alacak. Ayrıca Ekvador`lu gıda ihracatçıları ile birebir görüşme imkanı da bulunuyor.



ABDULLAH ORTAÇ(AHA)


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40