DURAK KARABULUT`TAN TERÖRE KARŞI BİRLİK ÇAĞRISI

Türkiye Alevi Bektaşi Birlik Hareketi adına Duran Karabulut Basın açıklaması yaparak Teröre karşı birlik çağrısında bulundu.

Gündem 9.04.2016 22:47:41 0
DURAK KARABULUT`TAN TERÖRE KARŞI BİRLİK ÇAĞRISI

Türkiye Alevi Bektaşi Birlik Hareketi adına Duran Karabulut Basın açıklaması yaparak Teröre karşı birlik çağrısında bulundu.

''Duran Karabulut'un Basın açıklaması şöyle;Gün geçmiyor ki şehit haberi almayalım, her gün şehit,  her gün onlarca ocağımıza ateş düşüyor,  analarımızın yürekleri dağlanıyor. Bütün yurdumuz acı çekiyor, göz yaşı sel olup akıyor. Herkes bilmelidir ki bu ülke Atatürk Cumhuriyetidir. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan, gelin canlar bir olalım. Cumhuriyet evlatları geçmiş tarihlerde bir karış toprak için nasıl canlarını verdilerse, yine bir karış toprağı için canlarını verirler. Yurdunu böldürtmezler.  Hain terör örgütü ve ülkemizi bölmeye çalışan içerideki dışarıdaki yardakçıları bunu bilmelidirler. Tartışmasız ve net söylüyorum ; , Atatürk’ün yolundan ayrılmayan Alevi toplumu,  öz evladı olarak gördüğü  askerine, polisine sahip çıkar ve çıkacaktır. Onlara kurşun sıkan, gencecik yaşlarında hayatlarını ellerinden alan hainleri asla affetmeyecektir  ve mutlaka yasal ortamda hesabını soracaklardır.
         Ülkemizi bölmeye çalışan, kardeşi kardeşe düşürmeye çalışan hainlere buradan sesleniyoruz:  Asla başaramayacağınız hain emellerinizden vazgeçin, artık yeter. Sabrımız bitti. Sivil toplum örgütlerine ve halkımıza çağrımız, çok geç olmadan gelin birlik olalım. Demokratik ortamda sesimizi güçlü şekilde yükseltelim. Artık ateş sadece düştüğü yeri yakmasın, biz birlik ve beraber olursak, Atatürk’ün bize emanet ettiği yurdumuzu içeriden ve dışarıdan bölmek isteyen hainlerden korur kurtarırız. Şehit askerlerimize ve polislerimize Allatan rahmet bütün ülkemize baş sağlığı diliyoruz. Acılı şehit yakınlarımızın acısını yürekten paylaşıyoruz ve bir kez daha hain terör örgütünü lanetliyoruz.     
             Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ''ifadesini kullandı

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24