Durmak yok, Trabzon?da kentsel dönüşüme devam
Kentsel dönüşüme tabi tutularak halkın kullanıma sunulan zağnos Vadisi?nde incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ?Kentsel dönüşüm çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz? dedi.
Kentsel dönüşüme tabi tutularak halkın kullanıma sunulan zağnos Vadisi’nde incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi’nde denetimlerde bulundu. Bölgedeki eksiklikleri tespit ederek tek tek not alan Gümrükçüoğlu, vatandaşların talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması için ilgilileri talimatlandırdı. Hemşehrileri ile buradaki sohbetlerinde Zağnos Vadisi’nde yaşanan değişim ve dönüşüme dikkat çeken Gümrükçüoğlu, Trabzon’un kentsel dönüşümlerle çok büyük ivme kazandığını söyledi. Zağnos Vadisi’nin bir zamanlar gecekondu alanı olduğunu hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kentsel dönüşümlerle şehirlerimiz temizlenmiş, vadilerimiz, sokaklarımız, caddelerimiz insanlığa yakışır hale gelmiştir” dedi.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte Trabzon’da çok büyük kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, “İşte Zağnos Vadisi ortada. Buranın eski halini hatırlıyoruz değil mi? İşte Ayasofya Camisinin etrafı ortada. Mezbelelik alan şimdi Trabzon’un en güzel yaşam alanlarından biri haline geldi. Tabakhane Vadisi’nde kamulaştırma ve yıkım işlemlerini çok büyük ölçüde tamamladık. Çömlekçi I. etapta kamulaştırma ve yıkımları tamamladık. Şimdi Çömlekçi II. etapta kamulaştırma ve yıkımlara devam ediyoruz. Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camisinin etrafında kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştirdik. Pazarkapı’da yıkımlara başladık. Meydan Parkı’nın I. ve II. etap yenileme çalışmalarını tamamladık.
Şimdi III. etabına başlıyoruz. Bunların yanında ilçe belediyelerimizin TOKİ ile birlikte sürdürdüğü çok sayıda kentsel dönüşüm çalışmamız var. Bu çalışmalarla Trabzon’umuz ismine layık hale gelmiştir. Kentsel dönüşüm çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,23% -0,04
-
GRAM ALTIN
6414,10% 2,70
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



