DÜZCE HAYMANALILAR DERNEĞİ`NDEN BAŞKAN TURGUT`A ZİYARET

Düzce Haymanalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Özdemir Turgut?u Ziyaret Etti

27.03.2015 11:33:55 0
DÜZCE HAYMANALILAR DERNEĞİ`NDEN BAŞKAN TURGUT`A ZİYARET

Düzce Haymanalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Özdemir Turgut’u Ziyaret Etti

Bundan 200 yıl kadar önce Haymana’nın Dereköy Mahallesinden Düzce’ye göç eden Haymanalılar, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’u ziyaret ettiler. Haymana Cimcime Sultan Termal Otelinde gerçekleşen ziyarette; Düzce Kardeş Köyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veysel ACAR ile 25. Dönem Düzce Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil AYDIN ve Dernek Yöneticileri ile Düzce İlinin en büyük iki mahallesi olan Çay ve Camikebir Mahalleleri Muhtarları ve Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver YURTDAŞ, Haymana Belediye Meclis Üyeleri Mehmet AYTAÇ ve Süleyman KOÇ ile Haymana Dereköy Mahallesi Muhtarı Özcan KARA, Haymana Çayraz Mahallesi Muhtarı Eşref KARA, Haymana Yenice Eski Belediye Başkanı Menderes BOSTANCI, Emrullah SÜSLÜ, Haymana Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Hasan BAYAR ile Haymana Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil İbrahim UÇAK hazır bulundular.

Dernek yöneticileri ile yemekte sohbet eden Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Ülkemiz siyasetinin en önde gelen simalarından merhum Eski Milli Eğitim Bakanı Avni AKYOL’un ailesinin, Haymana Dereköy’den Düzce’ye göç eden bir aileye mensup olduğunu öğrenen Başkan TURGUT, Düzceli hemşehrileri ile sohbet etti. 

Dedelerinin Haymana’dan göç ettiklerini belirten ziyaretçiler; Bahçeköy, Paşa Konağı,  Ballıca, Tınaz ve Mahmure Köylerinin Haymana’dan Düzce’ye göç eden sakinlerin yaşadıkları yer olduğunu ve akrabalar arasında ilişkilerin halen devam ettiğini söylediler. Düzce Haymanalılar Derneği Yöneticileri Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT ile hatıra fotoğrafı çekindiler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-HAYMANA/ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40