E-NÜFUS SEN GENEL BAŞKANI ALİ KART :`` NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNİN PAZAR GÜNÜ ÇALIŞMASI KALDIRILMALIDIR``

Bazı İl ve İlçelerden Hafta sonu pazar mesaisinin kaldırılmadığına yönelik alınan şikayetler üzerine e-Nüfus Sen Genel Başkanı ALİ KART pazar günü fazla çalışma yapılmasının kaldırılmasını istedi.

17.05.2017 11:47:27 0
E-NÜFUS SEN  GENEL BAŞKANI ALİ KART :`` NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNİN PAZAR GÜNÜ ÇALIŞMASI KALDIRILMALIDIR``

Bazı İl ve İlçelerden Hafta sonu pazar mesaisinin kaldırılmadığına yönelik alınan şikayetler üzerine e-Nüfus Sen Genel Başkanı  ALİ KART pazar günü fazla çalışma yapılmasının kaldırılmasını istedi.

 

E-Nüfus Sen Genel Başkanı Ali Kart yaptığı yazılı açıklamada;

 

''Nüfus Çalışanları Olarak, halktan gelen yeni kimlik taleplerini, yapılan yoğun  çalışma ve fedakarlıklarla karşıladık ve bir nebzede olsa azaldığı bu süreçte hafta sonu Pazar günü randevu sisteminin kapatılması  ile Genel Müdürlükten çıkan yazı yetkiyi  Valilikleri bırakmıştır. Bazı illerde henüz karar alınmadığına dair şikayetler almaktayız.

 

Kendi sorunlarımızı yetkili makamlara aktarmaktan imtina ettiğimiz taktirde her zaman olduğu gibi Nüfus çalışanlarının yaşadığı problemler göz ardı edilecektir.

 

Henüz karar çıkarmayan İl ve İlçe müdürlerimizden ricam Valilerimize gerekli bilgilendirmenin yapılması ve Nüfus çalışanlarının uzun zamandır yaşadığı sıkıntılarında göz önüne alınarak bu konunun çözüme kavuşturulması mağduriyetin giderilmesidir.Bu konunun takipcisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19