E-Nüfus Sendikası:`Nüfus Müdürlüklerine 3000 Personel Alımı Yapılmalı`

E-Nufüs Sen Sendikası Genel Başkanı Ali Kart yaptğı yazılı basın açıklaması ile Nüfus Müdürlüğü Çalışanları canını dişine takarak hizmet verdiğini belirterek,``Büyükşehirlerin çoğunda personel eksiği ile hizmet vermekteyiz, bunu karşılamak adına 3000 per

Gündem 9.12.2019 16:21:00 0
E-Nüfus Sendikası:`Nüfus Müdürlüklerine 3000 Personel Alımı Yapılmalı`

E-Nufüs Sen Sendikası Genel Başkanı Ali Kart yaptğı yazılı basın açıklaması ile Nüfus Müdürlüğü Çalışanları  canını dişine takarak hizmet verdiğini belirterek,''Büyükşehirlerin çoğunda personel eksiği ile hizmet vermekteyiz, bunu karşılamak adına 3000 personel talep ediyoruz.''Dedi. 

 

 

 

E-Nufüs Sen Sendikası Genel Başkanı Ali Kart Basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

''Son günlerde Nüfus Müdürlüklerinde yaşanan aşırı yoğunluğun önüne geçmek adına sendika olarak açıklama yapma gereği duyuyoruz.

2017 yılında başlayan çipli kimlik dağıtımı 50 Milyon kişiye ulaşmıştır, bunun yanına değişimi bekleyen 32 Milyondan fazla çipli kimlik bulunmaktadır.

Bu yönden bakıldığında ‘Ocak ayında çipli kimlik dağıtımı bitecek şeklinde haberler kesinlikle Yalandır! Ayrıca

Vergi geleceği, ekleneceği kesinlikle Yalandır!

            Halkımızdan şunu bilmesini istiyoruz Çipli Kimlik dağıtımı önümüzdeki yıllarda devam edecektir, Yeni kimlik çıkarana kadar ‘Ellerinde Bulunan Kimlik’  geçerlidir.

            Kimlik çıkarmak isteyen vatandaşımız Alo 199 veya randevu@nvi.gov.tr adresinden randevu alıp, banka yâda ptt şubelerine 22,5 tl yatırdıktan sonra 1 adet biyometrik fotoğraf ile kurumumuza gelmeleri yeterlidir.

            Nüfus Müdürlüğü Çalışanlarımız canını dişine takarak hizmet vermektedir.

Kurum yoğunluğunu gidermek adına Sendika olarak bazı önerilerimiz vardır.

Örneğin İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere özellikle Büyükşehirlerin çoğunda personel eksiği ile hizmet vermekteyiz, bunu karşılamak adına 3000 personel talep ediyoruz.

Emniyetten parmak izi verilerinin tamamının kurumumuza aktarımını bekliyoruz ‘Vatandaştan, ben daha önce Emniyette Parmak İzi vermiştim’ şeklinde şikâyetler almaktayız.

Bunun yanında olumlu yönde atılan adımlarda var, mesela yabancıların adres işlemlerinin Göç idaresine devredilmesi olumludur, Teşekkür ediyoruz.

Biz artık seçim dönemlerinde ve kimlik yoğunluğunda gündeme gelmek istemiyoruz.

 

Basın ve kamuoyuna saygılarımı sunuyor, Teşekkür ediyorum''Dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN.


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00