E-Tuğra, 41.şubesini İstanbul Mecidiyeköy`de açtı

E-Tuğra İstanbul?da dördüncü, Türkiye genelinde ise 41. şubesini Şişli Mecidiyeköy?de açtı.

26.04.2015 14:55:22 0
E-Tuğra, 41.şubesini İstanbul Mecidiyeköy`de açtı

E-Tuğra İstanbul’da dördüncü, Türkiye genelinde ise 41.  şubesini Şişli Mecidiyeköy’de açtı. E-Tuğra EBG A.Ş.,  Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı, “E-Tuğra olarak  şube sayımızı hızla çoğaltıyoruz. Bu yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Sırada Eskişehir ve Mersin Şubemizin açılışı var” dedi

Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) E-Tuğra, İstanbul’daki dördüncü şubesini Mecidiyeköy de hizmete açtı. Mecidiyeköy şubesi ile birlikte e-tuğra’nın Türkiye’deki şube sayısı 41’e ulaştı. Bu yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 50 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten E-Tuğra EBG A.Ş., Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı,“Nisan ayı başında Trabzon şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Sonrasında İstanbul’da Mecidiyeköy şubesini devreye soktuk. İstanbul’da Davutpaşa, Zeytinburnu ve Kadıköy şubelerimiz ile müşterilerimize hizmet veriyorduk. Ancak İstanbul büyük bir metropol ve e-tuğra olarak müşterilerimizin bize daha kolay ulaşmasını sağlamak için şubelerimizi çoğaltmamız gerekiyor” dedi.

E-tuğra şube sayısını hızla artıracak

Bazı illerde Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası, bazılarında ise Ticaret ve sanayi odaları aracılığı ile müşterilerine hızlı hizmet sunduklarını kaydeden E-Tuğra EBG A.Ş., Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı, yeni şube açılışları yapacaklarının da müjdesini verdi. Arkcı; “Yeni şube açmayı planladığımız yerler arasında Eskişehir ve Mersin gibi iller de var” bilgisini verdi.

E-Tuğra Mecidiyeköy şubesi ile İstanbul’daki iş adamlarına, avukatlara, sigortacılara, inşaatçılara, ticaret erbaplarına ve ihtiyaç sahiplerine e-devlet uygulamalarında kullanılan elektronik imza, zaman damgası, SSL sertifikası, e-Dost uzaktan yardım ve eğitim seti ile e-imza entegrasyonu ve kütüphaneleri satışını gerçekleştireceği de söyleyen E-Tuğra EBG A.Ş., Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı;  Bu ürünlerin yanı sıra  yine bilgisayarın en büyük düşmanı olan virüsler için e-Tuğra antivirüs programı satışını da Mecidiyeköy Şubemizden yapacağız. Bizden ürün satın alanlara e-Tuğra teknik personeli tarafından uzak masa üstü bağlantı ile teknik destek hizmetleri de ücretsiz verilecek” dedi.

E-Tuğra EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş Hakkında:

E-Tuğra EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş., yüzde yüz yerli sermaye ile 2005 yılında kurulmuş olup, Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak faaliyet göstermek amacıyla 5070 sayılı elektronik imza kanunu ve ilgili mevzuatların öngördüğü kriterleri ve alt yapı çalışmalarını tamamlamış ve Haziran 2006 ‘da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu' ndan onay alarak, ESHS olarak faaliyetlerine başlamıştır. E-Tuğra, ilk 500 bilişim şirketi sıralamasında her yıl hızla yükselmeye devam etmektedir. TSE-ISO-IEC 27001 BGYS sertifikasyonuna sahip olan EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş., mevcut bilgi birikimi, tecrübe, sıfır hata ve güçlü uluslararası işbirliklerinin yanı sıra, aynı zamanda tüm dünyada, Mozilla Firefox, Microsoft IE, Opera, Safari, Chrome, Ipad, IPhone, Andorid vb. uygulamalarında yüzde yüz güvenilir sertifika otoritesi olarak tanınan bir Türk SSL sağlayıcısıdır. Sahip olduğu 4096 bit kök sertifika ile Türkiye’de tek, dünyada sayılı şirketlerden biridir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88