Eczacılıkta Takas sistemiyle ülke ekonomisine katkı Sağlanacak

Eczacıların hayatını kolaylaştıran Novadan, yapay zeka teknolojisi sayesinde sağlık ürünleri alışverişine yeni bir boyut kazandırdı.

17.01.2021 10:08:00 0
Eczacılıkta Takas sistemiyle ülke ekonomisine katkı Sağlanacak

Eczacıların tüm iş süreçlerini yapay zeka kullanan platformdan gerçekleştirilmesini mümkün kılan Novadan, yapay zeka teknolojisiyle güvenli, hızlı ve kolay alışveriş avantajı sunuyor. Eczacıların ihtiyacı olan her ürüne kolayca ulaşabildiği Novadan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) onaylı ödeme sistemiyle güvenilir alışverişin yeni adresi konumunda. 

 

Yenilikçi takas sistemi

 

Novadan’da eczanelerde son kullanma tarihi yaklaşan yüksek stoklu ürünler için takas sistemi bulunuyor. Novadan bu sayede hem milli geliri hem çevreyi hem de yapılan yatırımı korumayı amaçlıyor. Stoklarda bekleyen ürünlerden faydalanılması için geliştirilen sistem, miadı yaklaşan ürünlerin başka eczanelerde aynı durumdaki ürünlerle takas edilerek değerlendirilmesini sağlıyor. 

 

Vatandaş ürün beklemiyor

 

Eczacılık sektöründe sundukları yenilikçi yaklaşıma ve sundukları eğitim olanaklarına dikkat çeken Novadan Kurucu Ortağı Eczacı Metin Kökçü, “Sağlık sektöründe zamanı verimli kullanmak hayati öneme sahip. İstanbul içerisinde aynı gün teslimat seçeneği ile acil ihtiyaçların hemen karşılanmasını, ürünlerin vatandaşla buluşmasını sağlıyoruz. Eczacılara iş süreçlerinde hız ve zaman kazandıran Novadan ile pandemi döneminde ihtiyaç duyulabilecek sağlık ürünlerine kolayca ulaşmak mümkün.” bilgisini verdi.

 

Eğitim desteği de mevcut

 

Eczacıların işlerini kolaylaştıran yapay zeka destekli Novadan, eczacının ve eczane çalışanlarının gelişimlerine yönelik eğitim, analiz ve gelişim modülleri de sağlıyor. Novadan, kullandıkça puan kazandıran sistemiyle eğitim alma fırsatı sunuyor. Platform üzerinden kazanılan puanlarla eczacılık hakkında güncel bilgilere ulaşılıyor, eğitimlere katılma fırsatı sağlanıyor. Puan toplayarak alınan eğitimler sonrası yapılan sınavlar ve analizler ile de eczacının ve eczane çalışanlarının gelişimi destekleniyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


13.3° / 9°
  • BIST 100

    8765,68%-0,71
  • DOLAR

    32,30% 0,55
  • EURO

    35,20% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2241,93% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3951,24% 1,45