ECZANE DESTEK PERSONELİ EĞİTİMİ'NE KATILAN KURSİYERLER SERİFİKALARINI ALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacı Odası iş birliğiyle düzenlenen “Eczane Destek Personeli Eğitimi”nde bir dönem daha tamamlandı.

Ankara 10.06.2024 09:11:00 0
ECZANE DESTEK PERSONELİ EĞİTİMİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacı Odası iş birliğiyle düzenlenen “Eczane Destek Personeli Eğitimi”nde bir dönem daha tamamlandı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacı Odası iş birliğiyle düzenlenen Eczane Destek Personeli Eğitimi’nde bir dönem daha tamamlandı. Başkent Genç Akademi’de düzenlenen ve toplamda 8 hafta ve 96 süren eğitimi tamamlayarak yeterlilik sınavında başarılı olan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

 

İSTİHDAMA KATKI: İŞ BULMA SIKINTISI OLMAYAN BİR MESLEK

Eğitimi başarıyla tamamlayan 66 kursiyer Ankara Eczacı Odası’nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Töreninde konuşan Ankara Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Cumhur Cem Abbasoğlu, eczane destek personelliğinin iş bulma sıkıntısı olmayan bir meslek olduğunu belirterek,   “Ankara Büyükşehir Belediyesiyle ortak olarak, ikincisini düzenlediğimiz Eczane Destek Personeli Eğitimlerinin zorlu süreçlerini tamamladık. 66 kursiyerimiz bugün sertifikalarını alacak. Sizlerin bu eğitimle birlikte, dolu dolu bir şekilde eczanelerimizde istihdam edilmesini amaçlamıştık. 8 haftalık zorlu eğitim süreci artık tamamlandı. 66 mezunumuza şimdiden hayırlı olsun diyorum. Bizim mesleğimizde iş bulma sıkıntısı yok. İstihdam konusunda da mutlaka mezun olan kursiyerlerimizi bir yerlere yerleştireceğiz” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi İdari İşler Müdürü Orhan Koçak ise “Bizler aslında işsizliğin yanı sıra mesleksizlikle mücadele etmenin bilinciyle, çeşitli alanlarda mesleki eğitimler planladık. Eczacılarımızın, akademisyenlerimizin ve de insan kaynakları eğitmenlerimizin katkılarıyla sizlere en kaliteli eğitimi sunduk. Sadece başarılı bir insan olmaya değil, değerli bir insan olmaya çalışın” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00