Ege İncisi Işıldıyor

Muğla İlinde İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü `nün ortaklaşa hazırlayarak yürütmeye başladığı Ege İncisi isimli projenin büyük bir başarı ile uygulanmasına devam ediliyor.

Gündem 31.05.2018 14:20:14 0
Ege İncisi Işıldıyor

Muğla İlinde İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 'nün ortaklaşa hazırlayarak yürütmeye başladığı Ege İncisi isimli  projenin büyük bir başarı ile uygulanmasına devam ediliyor.

 

Bilindiği gibi Muğla ilinde ''Ege İncisi'' isimli proje hazırlanarak yürütülmeye başlanmıştı. Muğla İl Merkezi ve İlçelerinde ‘Sorumlu Fert Güvenli Kent’ sloganı ile yürütülmeye başlanan proje kapsamında, 3’er aylık periyotlar halinde, gönüllü işletmelerde işbaşı eğitim programları düzenleniyor. Program süresince katılımcılara günlük 54 TL aylık asgari ücret düzeyindeki cep harçlığı ile katılımcıların genel sağlık sigortaları ve iş kazası meslek hastalığı primleri Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce karşılanıyor. Proje kapsamında, işbaşı eğitim programlarını başarılı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere başarı belgeleri, sertifikaları ve işverenlerin çocuklara sunacakları hediyelerin düzenlenecek törenlerde verilmesi bekleniyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları, özel sektör işyerleri ve vatandaşlar, 1 Ocak 2018-31 Aralık 2018 tarihleri arasında, gönüllü destekçi olmak istedikleri takdirde, yapacakları basın açıklamaları ile projenin gönüllü destekçisi olduklarını açıklayabiliyorlar.

 

Büyük bir başarı ile yürütülmesine devam edilen Ege İncisi isimli projenin geldiği nokta ile ilgili olarak Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya makamında ziyaret edilerek kendisine bilgiler arz edildi. Psiko sosyal model örnek alınarak hazırlanan ''Ege İncisi'' isimli projenin genel koordinatörleri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Şube Müdürü Müzeyyen Yıldırım ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz tarafından gerçekleştirilen ziyarette proje etkinlikleri,  projenin kursiyerleri ve kursiyerlerin işbaşı eğitim programlarını takip ettikleri işletmeler hakkında çeşitli bilgiler arz edildi.

 

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya projenin yürütülmesine başlanmasından bugüne kadar geçen süre içerisinde beklenilenden fazla vatandaşın işbaşı eğitim programlarına katılmış olmasının kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirdi. Muğla İli ve İlçelerinde vatandaşın can ve mal güvenliğinin en üst seviyede tutulması amacıyla Emniyet Teşkilatı mensuplarının son derece özverili çalışmalar yaptığını da belirten Emniyet Müdürü Çetinkaya, vatandaşın can ve mal güvenliğinin en üst seviyelere taşınmasında  ''Ege İncisi'' isimli projenin de katkısının olmasını beklediklerini  söyledi.

 

Ziyarette Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya 'ya üzerinde Ege İncisi isimli projenin logosunun da bulunduğu özel olarak hazırlanan mermer obje takdim edildi.

 

Muğla İli ve İlçelerinde vatandaşlarının huzur ve güvenliğinin en üst seviyelerde tutulması amacıyla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan yoğun güvenlik tedbirleri, suç ve suçlulara karşı sürdürülen  kararlı mücadele vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA

 


Anahtar Kelimeler: Ege İncisi Işıldıyor
27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04