``EGE İNCİSİ``PROJESİNE YOĞUN İLGİ

Muğla İlinde İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü `nün ortaklaşa hazırlayarak yürütmeye başladığı Ege İncisi isimli projenin yürütülmesine ilk günkü heyacanı ile devam edilirken, projenin başarısı vatandaşlar t

Gündem 5.06.2018 17:58:26 0
``EGE İNCİSİ``PROJESİNE YOĞUN İLGİ

Muğla İlinde İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 'nün ortaklaşa hazırlayarak yürütmeye başladığı Ege İncisi isimli  projenin yürütülmesine ilk günkü heyacanı ile devam edilirken, projenin başarısı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

 

Büyük bir başarı ile yürütülmesine devam edilen Ege İncisi isimli projenin geldiği nokta ile ilgili Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz makamında ziyaret edilerek kendisine bilgiler arz edildi. Psiko sosyal model örnek alınarak hazırlanan ''Ege İncisi'' isimli projenin genel koordinatörleri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Şube Müdürü Müzeyyen Yıldırım ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz tarafından gerçekleştirilen ziyarette proje etkinlikleri,  projenin kursiyerleri ve kursiyerlerin işbaşı eğitim programlarını takip ettikleri işletmeler hakkında çeşitli bilgiler verildi.

 

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz da projenin ulaştığı noktanın son derece yüksek olduğunu gördüğünü, bunun da kendisini son derece memnun ettiğini dile getirdi. Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz vatandaşlardan başta suça sürüklenmiş çocuklar olmak üzere suç işlemiş olan kişilere karşı ön yargılı olmamalarını istedi.

 

Ziyarette Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz 'a  üzerinde Ege İncisi isimli projenin logosunun da bulunduğu özel olarak hazırlanan mermer obje takdim edildi.


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04