EĞİTİMBİRSEN YÖNETİMİ 2 ÖĞRETMENİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZA YERİNE KARANFİL BIRAKTI

Eğitim-Bir-Sen Mardin 1 No’lu Şube Başkanı Eyyüp Değer, yönetim kurulu üyeleri ve eğitim çalışanları, Nusaybin’de iki öğretmenin hayatını kaybettiği trafik kazasının meydana geldiği Mardin Yolu Caddesi’ne karanfil bıraktı.

Mardin 19.06.2021 13:08:00 0
EĞİTİMBİRSEN  YÖNETİMİ 2 ÖĞRETMENİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZA YERİNE KARANFİL BIRAKTI

Eğitim-Bir-Sen Mardin 1 No’lu Şube Başkanı Eyyüp Değer, yönetim kurulu üyeleri ve eğitim çalışanları, Nusaybin’de iki öğretmenin hayatını kaybettiği trafik kazasının meydana geldiği Mardin Yolu Caddesi’ne karanfil bırakarak basın açıklaması yaptı.

 

İki meslektaşlarının elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmelerinin acısını yaşadıklarını dile getiren Değer, “Trafik kurallarına uymayan biri Suzan ve Büşra öğretmenimizi aramızdan alıp gidiyor. Bütün emekler bir anlık ihmalle yerle yeksan oluyor. Anadolu’nun bağrından gelip ilimizde aşkla ve özveriyle çocuklarımızın yolunu aydınlatıp, onları geleceğe hazırlarken, dikkatsiz ve kural tanımayan bir sürücünün ihmaliyle iki meslektaşımızı hayatlarının baharlarında toprağa verdik” dedi.
 

Trafik kurallarının asla ihmal edilmemesi gerektiğini kaydeden Değer, “Bu kurallara uymayan kim olursa olsun, affedilmemeli, görmezden gelinmemeli ve cezaları ötelenmemelidir. Cezalar kesin olmalıdır” şeklinde konuştu.
 

Değer, açıklamanın ardından, Nusaybin İlçe Temsilcisi Şafak Kavak, Şube yönetim kurulu ve eğitim çalışanlarıyla birlikte, hayatını kaybeden öğretmenlerin görev yaptığı okulu ziyaret ederek masalarına karanfil bıraktı, mesai arkadaşlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72