EGO ŞOFÖRLERİNDEN KIZILAYÂ KAN BAĞIŞI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü?nün Kızılay ile ortaklaşa düzenlediği kampanya kapsamında, çoğunluğu EGO şoförü olan çok sayıda personel ve bürokrat, kan bağışında bulundu.

9.08.2015 19:28:40 0
EGO ŞOFÖRLERİNDEN KIZILAYÂ KAN BAĞIŞI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nün Kızılay ile ortaklaşa düzenlediği kampanya kapsamında, çoğunluğu EGO şoförü olan çok sayıda personel ve bürokrat, kan bağışında bulundu. 
EGO’nun talebiyle Kızılay Ankara Kan Bağış Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen kampanyanın ilk durağı, EGO 2. Bölge Müdürlüğü Yerleşkesi oldu. 
EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu da kan bağışının yapıldığı otobüse gelerek, bağışta bulunan EGO çalışanlarına ve şoförlere manevi destek oldu.
Kampanyanın ilk gününde, EGO Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Ömer Aras, EGO Araç Bakım Onarım Dairesi Başkanı Sinan Yılmaz, EGO destek hizmetleri personeli ve şoförler kan bağışında bulundular. Bağışta bulunan personele, soda ve bisküvi ikram edildi.
Kampanyaya, çoğunluğu şoför olan yaklaşık bin EGO çalışanının başvurduğunu belirten Ömer Aras, gün boyu trafikte olan şoförlerin, kanın hayati öneme sahip olduğunun bilincinde olduklarını söyledi. 
EGO 2. Bölge Müdürlüğü Yerleşkesi'nde başlayan kampanya diğer bölgelerde de devam ederek toplam 5 bölgede gerçekleştirilecek. 
Kızılay yetkilileri ise gönüllü olarak kan bağışında bulunmak isteyenlerin, doktor kontrolüyle de sağlık durumu uygunsa kan bağışında bulunabildiklerini belirttiler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79