EGO TARAFINDAN İPTAL EDİLEN SEFERLER,YENİDEN BAŞLAYACAK!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in haziran ayı başında Tuzluçayır'da bir otobüsün tahrip edilmesi gerekçesiyle Mamak'ta bazı mahallelere otobüs göndermeyi kesmesi üzerine başlatılan eylem ve sonrasında Mahalle Muhtarlarının başlattığı gi

10.07.2014 11:11:05 0
EGO TARAFINDAN İPTAL EDİLEN SEFERLER,YENİDEN BAŞLAYACAK!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in haziran ayı başında Tuzluçayır’da bir otobüsün tahrip edilmesi gerekçesiyle Mamak’ta  bazı  mahallelere otobüs göndermeyi kesmesi üzerine başlatılan eylem ve sonrasında Mahalle Muhtarlarının başlattığı girişimler nihayet sonuç verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Bşkanı Melih Gökçek Sosyal paylaşım sitesi Twitter`dan yaptığı açıklamada ``Yarın Ukome Toplanacak,Yarından itibaren iptal edilen hatlarda Otobüs Seferleri tekrar başlatıacak,Halkumıza ve Muhtarlarımıza Teşekkürler``diyerek Otobüs sefelerinin Yeniden başlayacağını duyurdu.Başkan Gökçek .Twitter’daki mesajlarında otobüslerin tahrip edildiği iddiasını yineleyerek, Halkevleri’nin kanunsuz eylemlere başladığını ve halkı tahrik ettiğini öne sürdü.

Yüzlerce Mamaklının kart basmayarak ulaşım hakkını kullandığı eylemler için “Bir aydır bağırıp duruyorlar ve Mamaklı iltifat etmiyor” diyen Başkan Gökçek, bölge halkına destek veren milletvekilleri Hüseyin Aygün ve Mahmut Tanal için de “İkisi de adalet önünde hesap verecek. Sanmasınlar ki MV ebedi. Nasılsa dokunulmazlıkları kalkacak. Suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Ulaşım hakkını kullananların bir dizi suç işlediğini ileri süren ve çeşitli yasa maddeleri sıralayan Gökçek, twitlerinin devamında da bölge halkının eylemlere katılmadığı iddiasını yineledi. Gökçek :“UKOME yarın toplanıyor. Yarından itibaren iptal edilen hatlarda tekrar otobüsler çalışmaya başlayacak.”diyerek tartışmalar neden olan Otobüs seferlerinin yeniden başlatılacağını açıkladı.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00