EKREM İMAMOĞLU`ndan SÜLEYMAN AKAR `a Yeni Yıl Hediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mardin İYİ Parti teşkilatını unutmadı.

Mardin 1.01.2020 11:32:07 0
EKREM İMAMOĞLU`ndan SÜLEYMAN AKAR `a Yeni Yıl Hediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mardin İYİ Parti teşkilatını unutmadı.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeni yıl hediyesi olarak Mardin İYİ Parti teşkilatlarına Atatürk fotoğraflarından oluşan 2020 yılı masa ve duvar takvimi ile Dünya Mirası İstanbul adlı kitap albümü gönderdi.  

 

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun göndermiş olduğu Atatürk fotoğraflarından oluşan masa, duvar takvimi ile Dünya Mirası İstanbul adlı kitap albümü için kendisine teşekkür etti.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için büyük bir şans olduğunu belirten İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbul halkının bağrına bastığı bir başkan olduğunu söyledi.

 

Seçim zamanında Mardin teşkilatı olarak Millet İttifakı adayı olan İmamoğlu için İstanbul’da kapı kapı dolaşıp oy istediklerini belirten Akar, "Sağ olsun Sayın Başkanımız bizi unutmadı.  Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan masa ve duvar takvimi ile Dünya Mirası İstanbul adlı kitap albümü gönderdi.  Kendisine teşekkür ediyorum. 

 

İstanbul Dünya mirası olan bir kenttir.


Mardin ise dinlerin ve dillerin kentidir. İYİ Parti Mardin teşkilatı olarak Sayın İmamoğlu’nu ve Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş'ı dinlerin ve dillerin şehrine davet ediyoruz. Kendisini Mardin’de misafir etmek istiyoruz. Mardin halkı kadirşinastır. Ekrem İmamoğlu’nu ve  Mansur Yavaş'ı bağrına basacaktır. Sayın başkanımıza bu değerli hediyesinden dolayı Mardin İl Teşkilatı olarak kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00