ELAZIĞ ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN İŞ ADAMINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç İl Müdürlüğüne bağlı Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğüne katkılarından dolayı Ata park Sosyal dinlenme tesisleri sahibi İş adamı Ekrem Yılmaz?a Ata park tesisleri

23.08.2017 15:14:22 0
ELAZIĞ ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN İŞ ADAMINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç İl Müdürlüğüne bağlı Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğüne katkılarından dolayı Ata park Sosyal dinlenme tesisleri sahibi İş adamı Ekrem Yılmaz’a Ata park tesislerinde plaket verdi. 

 

 Plaket törenine  Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü  Suat Kenç, İl Müdürü Yardımcısı Rıza Akbulut Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Mehmet Sena Güvercin, İş adamı Ekrem Yılmaz , kurum çalışanları  katıldıl.

 

İl Müdürü  Suat Kenç, Plaket verme töreninde yaptığı kuısa açıklamada:''Ata park sosyal tesisleri sahibi işadamı Ekrem Yılmaz kardeşimiz  il müdürlüğümüze bağlı Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi müdürlüğümüzde kalan kızlarımıza hem maddi hem de manevi olarak hep destek olmuşlardır. Gerek başında bulunduğum kurumum gerek ise şahsım adına İş adamı Ekrem Yılmaz kardeşime teşekkür eder Allah razı olsun''Dedi.

 

.İşadamı Ekrem Yılmaz da yaptığı konuşmasında: ''Değerli müdürüm  ve saygıdeğer misafirler ata park sosyal tesislerimize hoş geldiniz.  Sayın müdürüme bu plaketlerinden dolayı teşekkürlerimi sunar  ve plaketi almaktan onur duyarım. Aslında bu kardeşlerimizin bizlerin üzerinde hakları vardır. Mekanımızda onları mutlu görmek bizleri de mutlu etmektedir her zamanda başımız üstünde yerleri vardır.’’ dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ

   

 

 

 

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00