ELAZIĞ ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

Aile ve Sosyal Politikalar Elazığ İl Müdürü Suat Kenç , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem 14.06.2018 10:42:23 0
ELAZIĞ ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

Aile ve Sosyal Politikalar Elazığ İl Müdürü Suat Kenç , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

İl Müdürü Kenç, yayınladığı mesajında; “Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir.

 

Masum insanları hedef alan, kutsal yaşam hakkını hiçe sayan saldırılar, derin endişe ve üzüntü yaşatmaktadır. Daha da acı olanı, Müslümanların birbirlerini öldürmeleridir. Ramazan bayramının kan ve gözyaşının dinmesi, çekilen çilelerin ve ızdırabın sona ermesine vesile olması dileğiyle ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların sona ermesini temenni ediyorum.

 

İlimizde ve tüm Müslüman coğrafyasında   Ramazan Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88