Elazığ ASP`de?24 Kasım Öğretmenler Günü? Kutlaması

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde ve bağlı kuruluşlarda görev yapan öğretmenler il müdürlüğüne bağlı Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kahvaltı programında bir araya gelerek ?24 Kasım Öğretmenler Günü?

24.11.2017 14:13:34 0
Elazığ ASP`de?24 Kasım Öğretmenler Günü? Kutlaması

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde  ve bağlı kuruluşlarda  görev yapan  öğretmenler  il müdürlüğüne  bağlı Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kahvaltı programında bir araya gelerek  “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlandı.

 

Programa İl Müdürü Suat Kenç, İl Müdür Yardımcıları Selahattin Bozkurt, Rıza Akbulut, Ahmet Atalan  ,Şube Müdürü  İbrahim Aydın kuruluş müdürleri , İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda  görev yapan  öğretmenler ve Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi personeli katıldı.

 

İl Müdür Yardımcısı  Selahattin Bozkurt; konuşmasında ; ‘’ Çağımızda bilgili olmak ve bilgiyi etkin kullanmak çok büyük önem arz etmektedir. Ülkelerin en önemli gücünü bilgili ve nitelikli insanlar oluşturmaktadır. Bu nitelikli insanları yetiştirmekte değerli öğretmenlerimizin en önemli görevlerindendir. Ülkemizin her köşesinde, göğüslemek zorunda kaldığınız zor şartlar altında bile çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden hiçbir zaman taviz vermediğinizden ve yetiştirdiğiniz her öğrenciye bu şuurla yaklaştığınıza inancım tamdır.

 

Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, aydınlık bir geleceği hep beraber inşa edeceğimize olan inanç ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.’’ dedi.

 

İl Müdür Yardımcısı Selahattin Bozkurt’un konuşmasının ardından, tüm öğretmenlerimize karanfil ve ajanda  takdim edildi. Öğretmenler böyle anlamlı bir günde hatırlanmaktan ne denli mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04